ובכן בקרוב אני אקנה תוכי ג'אקו יכול להיות מאלי אם נשאר לו ויש לי מספר שאלות
1מה הסיכויים שהתוכי יהייה חולה וימות למרות שהוא חיי בתנאים טובים עם כלוב A11 משחקים כופתיות פירות ירקות תערובת השריה שלא יאכל דברים שאסורים לתוכים יחס חום ואהבה בקיצור תנאים מעולים?
2אם אני קונה תוכי גאקו ואני רוצה שהוא לא יפחד מחפצים ,מחליפת טיסה , רצועת טיולים וכו האם בגיל צעיר אני יכול ללמד אותו לא לפחד מכאלו דברים?
3אם אני לא אהיה בבית מ7:30עד 16:00 האם לגאקו יהיו אירועי התנהגות?
4האם יכול להיות שתוכי גאקו לא ידבר בכלל?
5 כמה רעש תוכי גאקו עושה?
6תוכי גאקו נקשר לבעלים אחד האם הוא גם יוכל להיקשר למישפחתי למרות שאני זה שאדאג לו הכי הרבה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה על תוכי גאקו
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: שאלה על תוכי גאקו
1 - אין סיכוי. מגדלים זוגות בתנאים גרועים יותר (לא שאני ממליץ!) יחד עם זאת, רצוי לתת לתוכי את המרחב הגדול ביותר שניתן.
2 - בהחלט כן. כמה שיותר מוקדם, יהיה לך קל יותר להרגיל אותו לדברים. כמובן שצריך לעשות זאת בדרך הנכונה.
3 - לא. אם תדאג שלתוכי יהיה את כל הנדרש אין בעיה. רוב מוחלט של המגדלים עובדים והתוכי שלהם גדל בסדר גמור. יחד עם זאת, בהתייחס לשאלה מספר 1, רצוי להביא כלוב גדול יותר. לא חייב להביא מסדרה A - למרות שהכלובים מעולים, כדאי לשים דגש על גודל הכלוב.
4 - סיכוי מאוד נמוך. תלוי יותר במגדל. כמו שרוב בני האדם מדברים כך גם הג'אקו. יחד אם זאת יש יוצאים מן הכלל.
5 - רעש זה דבר יחסי. לאחד ג'אקו יהיה מאוד שקט ולשני יהיה רועש מאוד. רמת הרעש היא בינונית. וגם כן אגב זה תלוי באופן שבו מגדלים את התוכי. אם הסביבה תהיה שקטה, התוכי יהיה שקט יותר לעומת תוכי שגדל במקום שישנו רעש.
6 - שטויות. סטיגמה. אם כל מי שרוצה יחס מהתוכי ידע לתת יחס, לא תהיה בעיה.
בהצלחה.
2 - בהחלט כן. כמה שיותר מוקדם, יהיה לך קל יותר להרגיל אותו לדברים. כמובן שצריך לעשות זאת בדרך הנכונה.
3 - לא. אם תדאג שלתוכי יהיה את כל הנדרש אין בעיה. רוב מוחלט של המגדלים עובדים והתוכי שלהם גדל בסדר גמור. יחד עם זאת, בהתייחס לשאלה מספר 1, רצוי להביא כלוב גדול יותר. לא חייב להביא מסדרה A - למרות שהכלובים מעולים, כדאי לשים דגש על גודל הכלוב.
4 - סיכוי מאוד נמוך. תלוי יותר במגדל. כמו שרוב בני האדם מדברים כך גם הג'אקו. יחד אם זאת יש יוצאים מן הכלל.
5 - רעש זה דבר יחסי. לאחד ג'אקו יהיה מאוד שקט ולשני יהיה רועש מאוד. רמת הרעש היא בינונית. וגם כן אגב זה תלוי באופן שבו מגדלים את התוכי. אם הסביבה תהיה שקטה, התוכי יהיה שקט יותר לעומת תוכי שגדל במקום שישנו רעש.
6 - שטויות. סטיגמה. אם כל מי שרוצה יחס מהתוכי ידע לתת יחס, לא תהיה בעיה.
בהצלחה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
Re: שאלה על תוכי גאקו
תודה רבה עזרת לי מאוד.רק לגבי שאלה 1 לי פעם היה גרינציק ופתאום הוא התחיל לשלשל מלא ושתה מלא איכשהו הוא הבריא ואני פוחד כשיהייה לי ג'אקו פתאום בלי שום סיבה הוא יהייה חולה וימות לי.
אני קונה את התוכי עם הכלוב מהכסף שלי ככה שקשה לי להשיג
אני קונה את התוכי עם הכלוב מהכסף שלי ככה שקשה לי להשיג