לצערי בימים האחרונים בקושי מזדמן לי לבקר באתר עקב משמרות כפולות ומתישות בחנות ..
אך לא על זה ברצוני לספר לכם -
אלא על מקרה מדהים שהתרחש ביום שבת האחרון קצת לאחר רדת החשכה . . .
בעודי פוסע לחצר של שכניי , סוגר מאחוריי את השער , ושם פעמיי לכיוון דלת הכניסה ,
הבחנתי בין השיחים ברשרוש קל שלמראית עין היה יכול להסתמן כמשב רוח תמים ,
אך משהו משך את עיניי . משהו אמר לי להמשיך ולהביט על אותו רשרוש . ואכן המשכתי .
לפתע שמעתי קול הדומה מאוד לקול שגוולו שלי היה משמיע בצעירותו (הלא רחוקה כל-כך ...)
התקרבתי ולתדהמתי גיליתי גוזל , קטן ורועד , מנוצה כמעט בכל חלקי גופו , קוואקר .
הוא היה מפוחד להחריד , רועד כולו , ונפיחות קלה מלווה בגוון אדמדם החלה להקיף את עינו השמאלית ...
בלי לחשוב יותר משני רגעים - קירבתי את ידי כאשר אצבע אחת מושטת קדימה בתנוחה שתאפשר אחיזה יציבה ובטוחה -
והגוזל הקטן , כאילו הוריו חינכו אותו להיות האכלת יד למופת , עלה על אצבעי המושטת ללא היסוס .. מפתיע משהו ..
כמובן שמתוך דאגה ושמירה על חוקי יסוד פחדתי מאוד להכניס את הנינג'ה הקטן לביתי בו מתגורר לא אחר מאשר גוולו שלי ,
ואין לי שום כוונה לחשוף אותו למחלות/כרדיות/וכו' , לכן לאחר נקיטת אמצעים נחוצים (מיקום הכלוב של גוולו מחדש + מעבר נקי לחדר האחורי) מיקמתי את כלובו של הדייר החדש בחדר האחורי , היכן שלא יהווה סיכון לגוולו/כל חיה אחרת בבית ...
כמובן שהבוקר (ראשון) אני הייתי הפציינט הראשון של עדי

, ועוד לפני שהספיק לעכל מה נחת עליו , הצטרפו לחגיגה גם אביבה ושוני !!!

וכמובן לא נשכח את צ'יקו הקטן ...
בקיצור לעניין , היו לי יומיים ארוכים , מתישים , ומעייפים לגמרי -
אך היה שווה כל רגע .. אני לא יכול לתאר לכם את האושר שהתפשט על פניה של חברה שלי , אורטל , כאשר גילתה את החבר החדש שלנו ,
וכמובן שלא היה ויכוח והחלטנו להשאיר אותו ולעשות כמיטב יכולתינו להרגיל אותו לידיים ולהפוך אותו "כאילו" להאכלת יד ..
עדי ברוב טובו נתן לנו אבקה לדייסה לגוזל המתוק , ואביבה ברוב טובה נתנה לנו הסבר מעמיק ומפורט , ושוני ברוב טובו נתן תמיכה ותרם רבות למורל הפלוגתי . . .
אז זהו .
רציתי לשתף אתכם , לי כל הנושא הזה הוא חוויה ענקית , וכולי תקווה שאורטל ואני נתברך במזל הטוב לטפל בגוזל החמוד
כהלכה וחלילה לא לגרום נזק , אחרי הכל , הוא די נפל אלינו מהשמיים . . .
אז הנה עוד תמונה ככה סתם בשביל הכיף . . .
שיהיה לכולכם שבוע טוב , והלוואי שלכולם יהיה כזה מזל לקבל כאלו מתנות מהשמיים . . .
נ.ב.
אורטל לקחה על עצמה משימה לבחור שם לבחור הקטנטן ,
ולאחר התלבטויות רבות , בחרה את השם
"טוליפ" . . .
אני כמובן הסכמתי , והיא כמובן הייתה שמחה כפליים . בדר"כ אני זה שבוחר את השמות - ולרוב השמות שאני בוחר מסובכים כאלה ובעלי משמעויות נסתרות וכיו"ב .. הפעם הבחירה הייתה שלה .