ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פעולה אם התוכי
מנהל: מפקחים
פעולה אם התוכי
יש לכם משהו כיף שאתם עושים אם התוכי ? (לא אילוף)
Re: פעולה אם התוכי
אפשר לדבר ולתקשר עם התוכי, חלק ניכר מהכיף זה כן לעסוק באילוף , התוכי מאוד נהנה מכך וגם המגדל.
כן ... אבל אני מדבר על משהו אחר כשהתוכי שלי עלי הוא לו זז לא פועל זה משעמם ... מצד שני אין לי מספיק זמן לאלף אותו אני פשוט רוצה
ללמד אותו לשחק איתי
ללמד אותו לשחק איתי
אילוף זה תירגול ולימוד שבו גם משחקים ביחד. כדי לשחק איתך התוכי צריך לדעת מה עליו לעשות. בטבע התוכים
עסוקים בחיפוש מזון או טיפוח, משחק עם בני אדם אינם חלק מהעשייה שלהם. לכן צריך ללמד אותך לשחק ולתקשר כמו שאנחנו אוהבים או רוצים. עושים זאת באמצעות חיזוקים חיוביים וע"י מזון שהם אוהבים כדי שישתפו פעולה.
כדי ללמדם לשחק עימנו עלינו לאלף אותם. זה יכול להיות חלק מהמשחק שלך עם התוכי.
תוכי לא זקוק להרבה זמן לאילוף, מספק דקום ביום שבו תחזור על התרגיל שהחלטת לבצע איתו בהחלט מספיקים.
עסוקים בחיפוש מזון או טיפוח, משחק עם בני אדם אינם חלק מהעשייה שלהם. לכן צריך ללמד אותך לשחק ולתקשר כמו שאנחנו אוהבים או רוצים. עושים זאת באמצעות חיזוקים חיוביים וע"י מזון שהם אוהבים כדי שישתפו פעולה.
כדי ללמדם לשחק עימנו עלינו לאלף אותם. זה יכול להיות חלק מהמשחק שלך עם התוכי.
תוכי לא זקוק להרבה זמן לאילוף, מספק דקום ביום שבו תחזור על התרגיל שהחלטת לבצע איתו בהחלט מספיקים.
יש תרגיל שתמליץ לי עליו ?
הבסיס זה "עלה ורד" לאחר מכן תזרום עם התוכי, כל תוכי עם אופי שונה ולעיתים קרובות תוכים מתחברים לתרגילים
שונים. צריך לנצל את אופיו של התוכי ולהתקדם בהתאם.
לדוגמה, ישנם תוכים שאינם אוהבים להתהפך, אבל תוכי שמתהפך ללא בעיה יעשה סיבוב בקלות לעומת תוכי שלא אוהב להסתובב.
כדאי להיצמד לתרגיל מסויים עד שהתוכי יעשה אותו בצורה מושלמת.
שונים. צריך לנצל את אופיו של התוכי ולהתקדם בהתאם.
לדוגמה, ישנם תוכים שאינם אוהבים להתהפך, אבל תוכי שמתהפך ללא בעיה יעשה סיבוב בקלות לעומת תוכי שלא אוהב להסתובב.
כדאי להיצמד לתרגיל מסויים עד שהתוכי יעשה אותו בצורה מושלמת.