ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זיהוי מין בקוקטייל וויט פייס
מנהל: מפקחים
זיהוי מין בקוקטייל וויט פייס
האם הזיהוי מין הוא בקלות , לזכרים הצבע הלבן יותר חזק ומודגש בלחיים\כרבולת\כנפיים ?
Re: זיהוי מין בקוקטייל וויט פייס
זוג רגיל פשוט לזהות .אבא וויט פייס רגיל {לא נשא של כלום .... ואותו הדבר אמא {נקבה}
זכר שווה ........ פנים לבנות גוף אפור 50% זכרים
נקבה שווה ....... פנים אפורות גוף אפור. 50% נכבות
רק בבגרות מנית תדע במדויק .
זכר שווה ........ פנים לבנות גוף אפור 50% זכרים
נקבה שווה ....... פנים אפורות גוף אפור. 50% נכבות
רק בבגרות מנית תדע במדויק .

תודה אלוף הקוקטיילים 
אני יודע שזה שאצלי זכר מאיך שהגיבו לי לפני שחיפשתי נקבה ומצאתי לו נקבת אלבינו ואז הם הטילו לי , אבל איך אפשר לדעת מה זה
נקבה אתה יכול להעלות לי תמונה של נקבת וויט פייס? אפור פנים ואפור גוף איך לא אתבבל ואדע שזה וויט פייס ולא קינמון
או סוג אחר של קוקטייל
אפשרי להכניס 2 נקבות על זכר אחד בכלוב רבייה ?

בתודה
גא'קו

אני יודע שזה שאצלי זכר מאיך שהגיבו לי לפני שחיפשתי נקבה ומצאתי לו נקבת אלבינו ואז הם הטילו לי , אבל איך אפשר לדעת מה זה
נקבה אתה יכול להעלות לי תמונה של נקבת וויט פייס? אפור פנים ואפור גוף איך לא אתבבל ואדע שזה וויט פייס ולא קינמון
או סוג אחר של קוקטייל
אפשרי להכניס 2 נקבות על זכר אחד בכלוב רבייה ?
בתודה
גא'קו
אין מצב לטעות היא כולה אפורה כמעט אין לי בגידול ציפור כזאת להעלות לך תמונה ..[קינמון זה גבן חום בהיר אין לך מקום לטעויות }
אפשרי לעבוד עם שני נקבות על זכר אחד. הבעיה תתחיל אם הנקבות קנאיות על הקן ואז מה שיקרא לך זה רצח גוזלים .
כפי שאמרתי לך בעבר רק זוגות יופי של ריבוי
לכמה זוגות אתה מעוניין להגיע ?
אפשרי לעבוד עם שני נקבות על זכר אחד. הבעיה תתחיל אם הנקבות קנאיות על הקן ואז מה שיקרא לך זה רצח גוזלים .
כפי שאמרתי לך בעבר רק זוגות יופי של ריבוי
לכמה זוגות אתה מעוניין להגיע ?

זוג אחד שיש לי עכשיו ושוקל להוסיף נקבה אפשרי להשים להם בכלוב 2 תאי הטלה חיצוניים?
בכלובי וולייר אצל מגדלים אני יודע שיש מקרים שזכר לוקח לו שני נקבות ומאכיל אותם כמו אצל תוכונים ותוכים שונים אחרים.
בכלובי וולייר אצל מגדלים אני יודע שיש מקרים שזכר לוקח לו שני נקבות ומאכיל אותם כמו אצל תוכונים ותוכים שונים אחרים.