שלום..
יש לי זוג קוואקרים שהביאו 6 ביצים,
מאז ההטלה של הביצה הראשונה עברו 36 יום.
שלשום הסתכלתי בבית הטלה וראיתי שביצה אחת שבורה ולא יצא כלום, הוצאתי אותה והצלחתי לראות נקודה אדומה בפנים.
היום הסתכלתי שוב בבית הטלה וראיתי ביצה אחת סדוקה וקצת שקופה (רואים בפנים משהו שחור) ועוד ביצה שכנראה ההורים שברו חלק ממנה..
למה ההורים שוברים את הביצים?
יש משהו שאני אמורה או יכולה לעשות?
אשמח לעזרה..
מרים
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ביצים של קוואקרים
מנהל: מפקחים
- miryam.kohav
- ביצה

- אזור מכירה: ראש העין
- שם פרטי:: מרים :)
ביצים של קוואקרים
- קבצים מצורפים
-
- 2015-05-25 16.42.55.png (104.11 KiB) נצפה 3221 פעמים
-
- 2015-05-25 16.41.40.jpg (57.01 KiB) נצפה 3221 פעמים
☆--M.K--☆
Re: ביצים של קוואקרים
אני מבין שלא רואים ממש עובר או גוזל בביצה.
ביצים נשברות ע"י ההורים ואפילו נאכלות כאשר ההורים מבינים שמהביצים לא יבקעו כבר גוזלים. לדעתי אכילת הביצים זה דבר
שמוטבע בגנים של התוכים. זה מין "השמדת ראיות". אם הם ישליכו את הביצים החוצה זה עלול לסמן לטורפים את המיקום שלהם
מה שיביא בעתיד את הטורפים לפגוע בקן. מעבר לזה יש גם את המיחזור של החומרים, למשל הקליפה תחזיר לאם הרבה סידן אבוד.
בכל מקרה לאחר תקופה ארוכה של 36 יום תוציאי את הביצים ותני להורים להכנס לסבב נוסף.
יכולה לפתוח את הביצים ולבחון את התכולה כדי לדעת לפחות האם הביצים פוריות.
ביצים נשברות ע"י ההורים ואפילו נאכלות כאשר ההורים מבינים שמהביצים לא יבקעו כבר גוזלים. לדעתי אכילת הביצים זה דבר
שמוטבע בגנים של התוכים. זה מין "השמדת ראיות". אם הם ישליכו את הביצים החוצה זה עלול לסמן לטורפים את המיקום שלהם
מה שיביא בעתיד את הטורפים לפגוע בקן. מעבר לזה יש גם את המיחזור של החומרים, למשל הקליפה תחזיר לאם הרבה סידן אבוד.
בכל מקרה לאחר תקופה ארוכה של 36 יום תוציאי את הביצים ותני להורים להכנס לסבב נוסף.
יכולה לפתוח את הביצים ולבחון את התכולה כדי לדעת לפחות האם הביצים פוריות.
- miryam.kohav
- ביצה

- אזור מכירה: ראש העין
- שם פרטי:: מרים :)
לקחתי את שתי הביצים.. מצרפת תמונה שלהם..
מישהו אמר לי שבגלל שעבר הרבה זמן ההורים שוברים את הביצים ומתכוננים לסבב חדש.. זה נכון?
מישהו אמר לי שבגלל שעבר הרבה זמן ההורים שוברים את הביצים ומתכוננים לסבב חדש.. זה נכון?
- קבצים מצורפים
-
- 2015-05-25 19.02.47.png (98.9 KiB) נצפה 3212 פעמים
-
- 2015-05-25 19.02.32.png (94.05 KiB) נצפה 3212 פעמים
☆--M.K--☆
55 כתב:ביצים נשברות ע"י ההורים ואפילו נאכלות כאשר ההורים מבינים שמהביצים לא יבקעו כבר גוזלים.
אחרי כל כך הרבה זמן את יכולה להוציא את שאר הביצים, לאחר 36 ימי דגירה כבר לא יבקעו גוזלים מהסבב הזה.