ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

קוקטייל משמיע קולות מוזרים...

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
nirbarlevi89
ביצה
ביצה

קוקטייל משמיע קולות מוזרים...

שליחה על ידי nirbarlevi89 »

שלום יש לי קוקטייל האכלת יד חדש (אצלי 3 ימים).. לפי המוכר שקניתי ממנו הוא בן 3 חודשים... באופן כללי התוכי חמוד מאוד הוא התחבר אלינו מאוד מהר עולה בקלות על היד, אוכל לבד ושותה לבד קנינו לו כלוב גדול מאוד ושמנו לו כמה סוגים שונים של צעצועים אנחנו מאוד מקפידים להחליף מים ואוכל כל יום...
התוכי לא אוהב להיות סגור בכלוב אלא מעדיף להיות בחוץ על המקל חשוב לציין שהוא רעב / צמא הוא יורד עצמאית לשתות או לאכול ומיד עולה... התוכי נראה חזק ובריא...
הבעיה היא שכשאנחנו עוברים לידו או מרימים אותו או כשהוא סגור בכלוב או אפילו כשהוא על המקל ולא התייחסנו אליו הרבה זמן הוא משמיע קולות כמו בכי זה נשמע כמו רעש חריטה כזה....

לפי מה שקראתי קצת באינטרנט הבנתי שזה בכי שמבקש האכלה וזה יעבור עם הזמן...
האם יש סיבות נוספות שהתוכי ישמיע כאלה קולות?

ואם כבר כתבתי פוסט, מהו המזון הכי מומלץ עבורו והאם כדי לתת לו פירות וירקות בגיל הזה?

חוץ מלחם, אבוקדו, בשר, עגביינה ושוקולד
יש עוד משהו שעלול להזיק לבריאותו?

תודה מראש
ניר

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: קוקטייל משמיע קולות מוזרים...

שליחה על ידי eli_lea »

הסיבות העיקריות להשמעת הקולות זה תשומת לב ורצון לקבל מזון.

המזון המומלץ ביותר הינו כופתיות, זהו בסיס המזון של התוכי, עדיף כופתיות קטנות בגודלן, כך יהיה לתוכי נוח לאכול ופחות כופתיותיזרקו.

מעבר לכופתיות יש לתת תוספות, ירקות, פירות תערובת הנבטה/השרייה ותערובת זרעים מגוונת שמתאימה לקוקטיל.
nirbarlevi89
ביצה
ביצה

Re: קוקטייל משמיע קולות מוזרים...

שליחה על ידי nirbarlevi89 »

תודה רבה!!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”