יש לי קוקטייל שהאכלתי
הגיע הזמן לתהליך הגמילה
הוא מנוצה
אבל יש בעיה קטנה
בימים האחרונים הוא מסרב לאכול מהמזרק למרות שכשהוא רואה את המזרק הוא ממש מתלהב
הוא אוכל בערך
5סי סי
הוא שוקל 90 גרם
אני משער שזה לא תקין
מעבר לכך רציתי לדעת כיצד להתחיל את תהליך הגמילה
אחרי מה לעקוב ?
ומה להציע לו?
יש לציין שאני מעוניין לגמול על כופתיות השריה פירות וירקות
תודה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גמילה של קוקטייל
מנהל: מפקחים
Re: גמילה של קוקטייל
כמה ארוחות הוא אוכל? שמת לו כבר אוכל מוצק כמו כופתיות או תערובת זרעים?
נכון להיום הוא מקבל שלוש ארוחות ביום
כ 5 סי סי כל פעם
יש לו צלחת עם אוכל בכלוב באופן קבוע
כל יום משהו אחר
תערובת זרעים
השריה
פירות וירקות
עושה רושם שהוא לא ממש נוגע בהם
כ 5 סי סי כל פעם
יש לו צלחת עם אוכל בכלוב באופן קבוע
כל יום משהו אחר
תערובת זרעים
השריה
פירות וירקות
עושה רושם שהוא לא ממש נוגע בהם
המצב הוא שהורדת לו את כמות המזון בארוחות כולם. מה שהיה צריך זה להוריד את הכמות בארוחת הצהריים ולהמשיך ולתת בוקר וערב מינון מלא. אתה יכול לנסות להעלות את הכמות ( אפילו מעט ) היום בלילה ומחר בבוקר ולתת פחות מזון בצהריים ( למשל 2 ML )
ביום הראשון וביום השני להוריד לגמרי. כל זאת כאשר יהיה לו אוכל מוצק זמין כל הזמן.
לפעמים קשה לעקוב אחרי האכילה של המזון המוצק. לכן עוקבים אחרי הלשלשת של התוכי. אם התוכי מלשלש אז הוא אוכל.
תגיע למצב שבו אתה מאכיל בוקר וצהריים ומכאן תוכל להתקדם לקראת הגמילה הסופית.
במשך כל התהליך שים לב למצבו ובריאותו של התוכי, אם חלילה אתה רואה שיש בעיה בריאותית תחזיר את ההאכלות כפי שהיו. אם כי הסיכוי שזה יקרה כתוצאה מגמילה אפסי.
תעדכן.
ביום הראשון וביום השני להוריד לגמרי. כל זאת כאשר יהיה לו אוכל מוצק זמין כל הזמן.
לפעמים קשה לעקוב אחרי האכילה של המזון המוצק. לכן עוקבים אחרי הלשלשת של התוכי. אם התוכי מלשלש אז הוא אוכל.
תגיע למצב שבו אתה מאכיל בוקר וצהריים ומכאן תוכל להתקדם לקראת הגמילה הסופית.
במשך כל התהליך שים לב למצבו ובריאותו של התוכי, אם חלילה אתה רואה שיש בעיה בריאותית תחזיר את ההאכלות כפי שהיו. אם כי הסיכוי שזה יקרה כתוצאה מגמילה אפסי.
תעדכן.