שבוע טוב לכולם.
התוכי שלי הקיא היום ואני לא ממש סגור על הסיבה.
לאחרונה אני מנסה לשנות לו את סוג המזון, הוא אוכל כופתיות זופרים וזה נגמר אצל הספק ממנו אני מביא את הכופתיות ובכלל באיזור שלי, אז קניתי כופתיות של נאטרי בירד G14 ואח שלי התחיל לתת לו את זה בהדרגתיות והוא מפקח על זה כיוון שאני בצבא.
הוא לא ממש נוגע בכופתיות החדשות, מעדיף לאכול את השאריות והפירורים של הכופתיות זופרים הישנות שהוא אוכל, חשוב לציין שקשה מאוד להרגיל אותו לאוכל אחר ממה שהוא מכיר, הוא מאוד מקובע בקטע הזה.
אז אני יושב עם אח שלי ומשחק איתו בזמן שקיווי, תוכי הגרין צ'יק שלי, לידנו על הסטנד שלו ואז אנחנו קולטים אותו מקיא.
בנוסף חיפשנו על זה באינטרנט ושמה טוענים דווקא שזה מטעמי חיזור.
יכול היות שהוא חולה או שזה קשור לאוכל החדש?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי מקיא/שינוי מזון
מנהל: מפקחים
Re: תוכי מקיא/שינוי מזון
הקאה מטעמי חיזור באה ביחד עם תקורת ומגע עם התוכי, אם התוכי מעלה מזון ( מוריד ומעלה את הראש) לפה תוך כדי שנוגעים בו או יוצרים עימו קשר יתכן קשר לחיזור. אם ההקאה נעשית ללא קשר או מגע יתכן שיש בעיה אחרת.
אני לא ממליץ על ה G14 מאחר ויש בו כמות שומן גולמי אדירה ( 16% ) שזה מעל ומעבר לתוכי שנמצא בבית ולא עף בווליר פתוח.
אם אתה באזור אשקלון אני יכול לתת לך מעט מזון של פריטי בירד לבדיקה. אני בטוח שתרגיש בהבדל וגם התוכי שלך יאכל אותו ללא בעיה.
אני לא ממליץ על ה G14 מאחר ויש בו כמות שומן גולמי אדירה ( 16% ) שזה מעל ומעבר לתוכי שנמצא בבית ולא עף בווליר פתוח.
אם אתה באזור אשקלון אני יכול לתת לך מעט מזון של פריטי בירד לבדיקה. אני בטוח שתרגיש בהבדל וגם התוכי שלך יאכל אותו ללא בעיה.