שבוע טוב וחג שמח,
יש לי שני שאלות ואשמח לעזרתכם.
1. כמו שידוע לכולנו זוהי עונת הרבייה ובתי ההטלה מלאים בגוזלים. יוצא מצב שהגוזלים קופצים מהבתי הטלה מוקדם מידי ומתים(הבתי הטלה בגובה) בכל סיבוב נופלים 3-4 חתיכות יש דרך למנוע את זה ?
2. מתוך 6 זוגות שיש בכלוב יש זכר אחד שמזווג 3-4 נקבות לבד זה לא יצור בעיה בגנטיקה של הגוזלים ? בגלל האב ?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
רביית תוכונים
מנהל: מפקחים
Re: רביית תוכונים
חג שמח,
1. לא ציינת באיזה גיל הם יוצאים, לעיתים ההורים "עוזרים" להם לצאת מוקדם מידי כי הם רוצים לכנס לסבב חדש.
צריך לדאוג שהתא יהיה עמוק מספיק ושבתוכו לא יהיו אמצעי טיפוס לגוזלים כגון מקל עמידה עליו הגוזל יכול לטפס וליפול.
2. תתכן בעיית גנטיקה אם האב יזדווג עם הגוזלים במצב הקים אין שום בעיה.
1. לא ציינת באיזה גיל הם יוצאים, לעיתים ההורים "עוזרים" להם לצאת מוקדם מידי כי הם רוצים לכנס לסבב חדש.
צריך לדאוג שהתא יהיה עמוק מספיק ושבתוכו לא יהיו אמצעי טיפוס לגוזלים כגון מקל עמידה עליו הגוזל יכול לטפס וליפול.
2. תתכן בעיית גנטיקה אם האב יזדווג עם הגוזלים במצב הקים אין שום בעיה.
Re: רביית תוכונים
1.הם יוצאים כמה ימים לפני הזמן כל נקבה שדגרה נפל לה גוזל אחד מהקן..אני יוריד את המקלות.
2.לא מאמין שהאבא ישאר עד שנה הבאה כי את הגזולים אני מפריד לעבוד איתם בעונה הבאה ואת הבוגרים מוכר.
2.לא מאמין שהאבא ישאר עד שנה הבאה כי את הגזולים אני מפריד לעבוד איתם בעונה הבאה ואת הבוגרים מוכר.
הוקפץ לאחרונה על ידי eli_lea בתאריך 04 אוגוסט 2016 07:16.