קודם כל סורי אם אני עובר על אחד החוקים בפורום
אני צריך עזרה.
העברתי את הקקדו גאלה לכלוב חדש וקניתי צעצועים, ראשית אני מניח שיקח זמן שיתרגל, אבל הבעיה היא שהתוכי לא עומד על המוט עמידה, אלא, רק על המחזיק של המים, כבר יום שלם.הוא לא מנסה לעמוד אפילו על העץ. המוט אגב בעובי של מקל מטאטא.
ושאלה שניה, מה עושים אם הבית קטן והמזגן עובד? האם לכסות את הכלוב של התוכי בשמיכה זה מספיק או לא להדליק את המזגן בכלל?
תודה רבה רבה לעוזרים.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
[עזרה] תוכי קקדו
מנהל: מפקחים
Re: [עזרה] תוכי קקדו
ברוך הבא,
ראשית כשהתוכי עובר לכלוב חדש הוא יעמוד במקום שבו הוא מרגיש הכי בטוח, לא תמיד זה מקום שנראה לנו. בכל מקרה זה ישתנה כשהתוכי יתרגל לכלוב, זה יקח מספר ימים.
לגבי המזגן, לתוכים אין בעיה עם קור/חום שטמפרטורות שנוחות לנו פחות או יותר כאשר הרוח החמה או הקרה אינה מכה ישירות על התוכי.
לכן, אין צורך בכיסוי הכלוב. במידה והאויר נזרק ישירות על התוכי יש למצוא מקום או זוית שבה האויר לא יהיה ישירות עליו.
בהצלחה.
ראשית כשהתוכי עובר לכלוב חדש הוא יעמוד במקום שבו הוא מרגיש הכי בטוח, לא תמיד זה מקום שנראה לנו. בכל מקרה זה ישתנה כשהתוכי יתרגל לכלוב, זה יקח מספר ימים.
לגבי המזגן, לתוכים אין בעיה עם קור/חום שטמפרטורות שנוחות לנו פחות או יותר כאשר הרוח החמה או הקרה אינה מכה ישירות על התוכי.
לכן, אין צורך בכיסוי הכלוב. במידה והאויר נזרק ישירות על התוכי יש למצוא מקום או זוית שבה האויר לא יהיה ישירות עליו.
בהצלחה.
-
Don_Kakadoo
- ביצה