ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תוכי אקלקטוס שלא מפסיק לצרוח בלי הפסקה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
תוכונת
ביצה
ביצה

תוכי אקלקטוס שלא מפסיק לצרוח בלי הפסקה

שליחה על ידי תוכונת »

מכרתי את התוכי שלי לבחורה מקסימה שאוהבת חיות ואנשים בצורה בלתי רגילה. היה לה תוכית בעבר אך מסוג קוקטייל. לכן, אמרתי לה שאני כאן עבורה לכל בעיה או שאלה בנוגע לאקלקטוס שמכרתי לה.
האקלקטוס אצלי התחיל למרוט נוצות בעורף עקב חוסר יחס מצידנו לכן החלטנו למכור כשראינו שזה מתחיל ושאנחנו לא מצליחים לשפר את כמות היחס שמקבל בבית, לפני שיהיה מאוחר יותר.
הבחורה שלה מכרתי את התוכי טוענת שהתוכי לא מפסיק לצרוח צרחות אימים יום ולילה, גם כשהבית חשוך לגמרי וזה זמן שינה. היא משחקת איתו, רוב הזמן הוא משוחרר כשהיא בבית, יש לו אוכל שהוא אוהב (הסברנו לה מה הוא אוהב לאכול+ כופתיות כמזון עיקרי), יש לו צעצועים שנתנו לה והיא קנתה לו עוד צעצועים, הוא ישן מספיק שעות..
אני רוצה לעזור לה ולנסות להבין אם הכל מושלם מבחינת כל מה שהיה זקוק לו.. למה הוא צורח בצורה כזו? מה יכולות להיות הסיבות?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: תוכי אקלקטוס שלא מפסיק לצרוח בלי הפסקה

שליחה על ידי eli_lea »

שלום רב,
יכולות להיות מספר סיבות, האחת בעיית התנהגות כתוצאה מגישה לא נכונה לתוכי, חוסר יחס וכו' שיתכן שהחלה עם המריטה של הנוצות. יתכן שלא הצרחות האלו
שהקונה מדברת עליהן אבל אולי חלקן ואתם הייתם רגילים לזה.
סיבה נוספת זה הניסיון ליצור עמכם קשר. יתכן שבסך הכל לא חסר לתוכי דבר מלבד אותכם. ואיך משיגים זאת? כמובן ע"י הניסיון לקרוא לכם כדי שתשמעו אותו ותגיעו.
כמה זמן עבר מהרגע שהבחורה לקחה אותו אליה? האם התוכי נבדק?
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”