ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

יש לי שני תוכים והם מפחדים ממני

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
חדת פוני
ביצה
ביצה

יש לי שני תוכים והם מפחדים ממני

שליחה על ידי חדת פוני »

אבא שלי הביא לי למתנת יומולדת שני תוכונים והם ממש מפחדים ממני ומבני אדם, אבל מהכלב שלי לא.
הם כבר כימעט חודש אצלנו והם עדיין מפחדים ממני ואני רוצה שהם יאהבו אותי איך גורמים להם לאהוב אותי?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: יש לי שני תוכים והם מפחדים ממני

שליחה על ידי eli_lea »

כנראה רכשתם תוכונים שאינם מורגלים לבני אדם. כדי שתוכי יהיה מורגל לאנשים מאכלים אותו מגיל קטן וכך הוא בוטח בבני אדם ומרגיש נוח בקרבתם.
כדי להרגיל אותם לנוכחות שלך צריך לגשת אליהם ברוגע וממרחק בהתחלה, לשים להם צ'ופרים ברשת וללכת כדי שיתרגלו שאת מביאה להם דברים טובים. זה לוקח זמן אבל יתכן מאוד שהם יתרגלו לנוכחות שלכם ולא יפחדו כשהם בתוך הכלוב.
האם הכלוב שלהם ממוקם גבוה או בריצפה?
חדת פוני
ביצה
ביצה

שליחה על ידי חדת פוני »

במקום גבוהה ליד חלון גדול
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

במקום גבוה ליד חלון גדול זה מצוין. כמו שציינתי, נסו לתת צ'ופרים ולהתרחק, לאט לאט הם יתרגלו לנוכחות שלכם. מעבר לזה אני לא ממליץ לנסות להוציא אותם מהכלוב או לנסות ולגעת בהם מבלי שיהיו מוכנים לכך. זה יגרום להם לפחד מאוד גדול.
חדת פוני
ביצה
ביצה

שליחה על ידי חדת פוני »

אוקי תודה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”