ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה אני לא יודעת מה לעשות
מנהל: מפקחים
עזרה אני לא יודעת מה לעשות
יש לי תוכון האכלת יד וקיבלתי אותו מאבא שלי והוא אמר לי לתת לו בכף יד שלי קצת אוכל כל חצי שעה אבל הוא לא אוכל מה לעשות? אני ניסיתי ליתפוס אותו ורק ככה שאני תפסתי אותו ונתתי לו אוכל מהיד הוא אכל אבל זה עדיין ניראה לי לא משהוא תעזרו לי
Re: עזרה אני לא יודעת מה לעשות
קודם כל אף פעם לא לתפוס את התוכי כי זה עלול לגרום לו פחד ובכל פעם שהוא יראה ידיים הוא פשוט יכנס להיסטריה,לכן כדי לתקן את השיטה הזאת. קודם כל להניח לו להיות בכלוב ולאכול לבד להשאיר את התוכי כך למשך זמן מה עד שהוא יראה סימנים לזה שהוא רוצה לצאת ואז לעט לעט להכניס את היד ולתת לו צופר אין צורך לעקוב אחריו אם היד פשוט להשאיר את היד פתוחה ולחקות כמה זמן עד שהוא יתחיל לאכול מהיד ולשבח אותו כך כל פעם עד שהוא יתרגל ליד.
נ.ב. תוכי צריך לאכול 3 ארוחות ביום כמו בן אדם ואין צורך להביא לו אוכל כל חצי שעה וזאת גם כן יכולה להיות סיבה לזה שהוא לא רוצה לאכול כי הוא שבע!
-
Parrot1301
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
התוכון כנראה פוחד ממך קודם כל תרגלי אותו אלייך ואז הוא לא יפחד לאכול מהיד שלך