היי, לפני שלושה ימים רכשתי גוזל מסוג קוואקר, האכלתי אותו כל 3 וחצי שעות ללא כל בעיות, כמובן רק כשהזפק ריק לגמרי.
היום הוא עבר נסיעה של שלוש שעות ועברו 7 שעות מאז ההאכלה הקודמת והזפק שלו עוד לא התרוקן, אני עושה לו מסאז' כל כשעה, הוא משלשל והזפק מתרוקן לאט לאט...
האם המצב הוא סביר ורגיל, כי בעבר האכלתי תוכים ולא היה לי מקרה כזה, הפעם הגוזל רק בן שבועיים, הוא ממש קטן.
עוד פרטים: אני מחזיק אותו בקופסא גדולה, עם כוס מים חצי מלאה ונורה של 40 וואט שדלוקה מהצד כ40 מעלות, 24 שעות ביממה.
מה שהתכוונתי לעשות הוא לחכות עד שהזפק יתרוקן לגמרי ואז להביא לו כ3 מ"ל תה פושר... הבעיה היא שעבר כבר ממש הרבה זמן ואני ממש דואג...
הוא שקל 52 גרם היום בבוקר, מקווה שיהיה בסדר.
עצות?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזל של תוכי מסוג קוואקר עם האטה בזפק
מנהל: מפקחים
Re: גוזל של תוכי מסוג קוואקר עם האטה בזפק
עדכון:
בשעה 10 וחצי בלילה אחרי עיסויים בזפק סוף סוף התרוקח לו הזפק.
נתתי לו מנת תה פושר, 2 וחצי מ"ל
ב2 בבוקר התעוררתי ראיתי שהזפק ריק ונתתי לו עוד מנת תה של 4 מ"ל.
ב5 וחצי בבוקר כבר ראיתי שהוא ממש בסדר אז נתתי לו 5 מ"ל של מזון עם יחס של 1:7 אבקה מים חמימים...
אבדוק לקראת 9 שהוא בסדר והזפק יתרוקן.
מקווה שיהיה בסדר, אמשיך לעדכן!
בשעה 10 וחצי בלילה אחרי עיסויים בזפק סוף סוף התרוקח לו הזפק.
נתתי לו מנת תה פושר, 2 וחצי מ"ל
ב2 בבוקר התעוררתי ראיתי שהזפק ריק ונתתי לו עוד מנת תה של 4 מ"ל.
ב5 וחצי בבוקר כבר ראיתי שהוא ממש בסדר אז נתתי לו 5 מ"ל של מזון עם יחס של 1:7 אבקה מים חמימים...
אבדוק לקראת 9 שהוא בסדר והזפק יתרוקן.
מקווה שיהיה בסדר, אמשיך לעדכן!
Re: גוזל של תוכי מסוג קוואקר עם האטה בזפק
40 מעלות זה הרבה, תוריד את הטמפרטורה ל 36 מעלות בערך.