היי בשבוע האחרון הגוזל שלי לא כלכך רוצה לאכול את הדייסה שלו, אני משתמש בדייסה מבית nutri bird a19 high energy.
הוא אוכל את ה4-5 מ"ל הראשונים ואז צריך ''לדחוף'' לו את השאר(הוא שוקל 120 גרם אני נותן לו 12 מ"ל).
באופן כללי בשבוע האחרון הוא פחות רעשן מבדרך כלל...
צילמתי את זה בווידיאו אבל זה רושם לי שהקובץ גדול מידי ואי אפשר להעלות...
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הגוזל שלי לא רוצה ממש לאכול
מנהל: מפקחים
Re: הגוזל שלי לא רוצה ממש לאכול
בן כמה הגוזל? יכול להיות שאם הוא כבר מתחיל להיות עצמי הוא ירצה יותר לאכול בעצמו!
תוסיף פרטים כדי שנוכל לענות.
גוזל של איזה תוכי?
בן כמה הגוזל?
אתה צריך להעלות סרטון ליוטיוב למשל ולתת קישור.
גוזל של איזה תוכי?
בן כמה הגוזל?
אתה צריך להעלות סרטון ליוטיוב למשל ולתת קישור.
http://www.interload.co.il/?
גוזל מסוג קוואקר, אמור להיות בן חודש ושבוע, אבל נראה ממש גדול לגילו
הוא אמור להיות בן חודש ושבוע יכול להיות?
אני הנחתי שהגיע הזמן להתחיל לגמול אותו לכן מחר אני יוצא לשוק כפר קסאם לקנות לו כלוב, כופתיות של פריטי בירד כבר הזמנתי לו, אמור להגיע יום שני שבוע הבא.
המלצות לכלים שמומלצים לתוכים מסוג קוואר להשים בכלוב?
ועוד שאלה, מצד אחד המון מגדלים המליצו, גם פה על כופתיות של פריטי בירד, מישהו מסויים שאני מאוד סומך עליו אמר לי שכיוון שיש לכופתיות של פריטי בירד תוקף של 3 שנים, הן מפוצצות בחומרים משמרים, אשמח לעצה בנושא.
תודה רבה לכם על התגובות, יום ראשון אני אעדכן מה קורה איתו אחרי הכלוב והאוכל החדש
גוזל מסוג קוואקר, אמור להיות בן חודש ושבוע, אבל נראה ממש גדול לגילו
הוא אמור להיות בן חודש ושבוע יכול להיות?
אני הנחתי שהגיע הזמן להתחיל לגמול אותו לכן מחר אני יוצא לשוק כפר קסאם לקנות לו כלוב, כופתיות של פריטי בירד כבר הזמנתי לו, אמור להגיע יום שני שבוע הבא.
המלצות לכלים שמומלצים לתוכים מסוג קוואר להשים בכלוב?
ועוד שאלה, מצד אחד המון מגדלים המליצו, גם פה על כופתיות של פריטי בירד, מישהו מסויים שאני מאוד סומך עליו אמר לי שכיוון שיש לכופתיות של פריטי בירד תוקף של 3 שנים, הן מפוצצות בחומרים משמרים, אשמח לעצה בנושא.
תודה רבה לכם על התגובות, יום ראשון אני אעדכן מה קורה איתו אחרי הכלוב והאוכל החדש
לא רואים תמונה בקישור שנתת .
על אילו כלים אתה מדבר? כלי אוכל ?
פריטי בירד הינם כופתיות ברמה הכי גבוהה שיש בארץ ובכלל. הם והריבסון נחשבים לכופתיות ברמה בכל העולם.
מי שמספר על חומרים משמרים או שלא מבין את תהליך הייצור המתקדם של הכופתיות או שיש לו אינטרס כלשהו. בפריטי בירד ( כולל הדייסות ) משתמשים כבר עשרות שנים בחוות שימור לתוכים באוסטרליה ובעולם כולו. אני אישית משתמש בפריטיבירד כבר קרוב לעשור, בבית הגידול שלי ובהאכלת הגוזלים וכמו כן משווק אותם לכל הארץ.
על אילו כלים אתה מדבר? כלי אוכל ?
פריטי בירד הינם כופתיות ברמה הכי גבוהה שיש בארץ ובכלל. הם והריבסון נחשבים לכופתיות ברמה בכל העולם.
מי שמספר על חומרים משמרים או שלא מבין את תהליך הייצור המתקדם של הכופתיות או שיש לו אינטרס כלשהו. בפריטי בירד ( כולל הדייסות ) משתמשים כבר עשרות שנים בחוות שימור לתוכים באוסטרליה ובעולם כולו. אני אישית משתמש בפריטיבירד כבר קרוב לעשור, בבית הגידול שלי ובהאכלת הגוזלים וכמו כן משווק אותם לכל הארץ.