אני צריך עזרה בחישוב אני כבר כמה ימים שובר את הראש
מה הכלוב הכי גדול שאפשר לבנות מ3 פלטות רשת כולל שאריות לדלתות?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בניית כלוב
מנהל: מפקחים
Re: בניית כלוב
אתה יכול לבנות כלוב במידות 50*50*100 (רוחב,גובה, אורך)
השאלה היא איזה דלתות אתה מתכנן וכמה.
השאלה היא איזה דלתות אתה מתכנן וכמה.
Re: בניית כלוב
הייתי אומר 2 דלתות אני דווקא ישבתי עכשיו ומ-3 פלטות חישבתי כלוב במידות 1.5 על גובה 1 מטר ורוחב 0.45 מטר 2 פלטות אני מחלק ל2 בצורה כזו שחצי אחד 1.5 מטר ומטר גובה (חזית וגב) והחצי השני 0.45 מטר בגובה מטר (צדדי הכלוב) יש קיצוץ של 5סמ בהנחה שזה האורך של הפתחים ואת הפלטה השלישית אני מחלק בצורה כזו שאני מקבל 2 חתיכות של 1.5 אורך ורוחב 45 סמ (התחתית ותקרה) ובשארית שנשארה לי (מטר על 45) אפשר להכין דלתות,פתחים לכלי אוכל ולתאי הטלה
בתכלס חשבתי להשאיר איזה 10סמ למעטה ולחתוך ולכופף אותם בשביל להשאיר מקום להכין מגרעות למגש לכלוך שאני יכין מפוליגל אבל הבעיה שכלוב כזה בהיתחשב בכלוב שאפשר לקנות בגודל 1*50*50 לא נראה לי משתלם כי כלוב כזה עולה בערך 200 שקל עם מגש כלי אוכל והכל והכלוב ישמש זוג תוכי אחד קטן או בינוני (קוקטייל או משהו בסגנון)
בתכלס חשבתי להשאיר איזה 10סמ למעטה ולחתוך ולכופף אותם בשביל להשאיר מקום להכין מגרעות למגש לכלוך שאני יכין מפוליגל אבל הבעיה שכלוב כזה בהיתחשב בכלוב שאפשר לקנות בגודל 1*50*50 לא נראה לי משתלם כי כלוב כזה עולה בערך 200 שקל עם מגש כלי אוכל והכל והכלוב ישמש זוג תוכי אחד קטן או בינוני (קוקטייל או משהו בסגנון)