אני מכין לתוכי שלי "קוניור שמש", מלא סלטים וכל מיני שטויות. הבעיה היא שהוא לא נוגע בזה אני שם לו את זה לפעמים על הרצפה לפעמים מחבר לא את באמצע הכלוב עם אזיקונים
אני אשים לכם פה תמונות תגידו לי מה לא בסדר יכול להיות נראה לי שהוא לא אוכל את זה בגלל הצלחת
הוא בן 5-6 חודשיים לא יותר עכשיו התמונות:
תראו גם איזה צלחת שמתי לו -
1.הכנתי לו באוכל אחד ביצה קשה מקולפת עם איזה 4 שקדים.
אני יודע שצריך לתת לו ביצה קשה לא מקולפת, אבל כתוב במיליון אתרים שצריך לתת לו ביצה קשה מקולפת
הוא בן 5-6 חודשיים לא יותר עכשיו התמונות:
לחץ להגדלה |
2. שמתי לו בעוד ארוחה אחת שזיף, פלפלים, גזר, טיפטיפונת של דבש, כרוב סגול, קצת אבטיח עם קליפה. הוא לא נוגע פשוט בכלום!.
לחץ להגדלה |
3. שמתי לו גמבה, ביצה קשה מקולפת, כרוב לבןף כרוב סגול, אפונה וגזר, ממש ממש קצת נענע, גזר, פלפלים, גם שמתי לו ממש ממש קצת שמעתי שמותר לתוכים פלפלים
שמתי לו ממש ממש קצת לחם אבל ממש קצת.
לחץ להגדלה |
לחץ להגדלה |
לחץ להגדלה |
4. אני אומר שוב תסתכלו שוב על הצלחת עם היא לא טובה או טובה מאיפה אתם מציעים לי לקנות צלחת מיוחדשת לתוכים אבל שתיהיה גדולה ועמוקה ושאני אוכל גם לתלות אותה שהוא יאכל בסבבה שלו {חחחחחח}
וכמה פחות או יותר היא עולה.
5. הכנתי לו פעם אחת גם תפוח דבש ואת כל הזרעים גם את זה הוא לא אכל אני לא יודע למה כי עשיתי הכול לפי ההוראות. {גם את זה הוא לא אכל}
תגידו לי בבקשה:
1. מאיפה אני יכול להשיג צלחת של תוכים שתיהיה טובה ועמוקה.
2. מה חסר או להוריד באוכל?
3. תביאו לי בבקשה עוד מתכונים {אל תגידו לי להיכנס לתזונה וכל אלה. תכינו בעצמכם ותראו לפה כי יש שם מלא תמונות ואני לא מבין מה זה הפרי או הירק הזה זה או רימונים או סלק חחח
תכתבו הכול איך לעשות מי מו מה וכל הדברים האלה.
תודה לעונים ולעוזרים!