ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

התוספת החדשה!!!!!! וכמה שאלות.....

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
nene
ביצה
ביצה

התוספת החדשה!!!!!! וכמה שאלות.....

שליחה על ידי nene »

היי לכולם
אז לאחרונה התאהבתי בציפורי אהבה במיוחד לאור העובדה שהילד שלי פיתח תסביכי פחד מנשיכות של תוכים, החלטנו להביא לו תוכי אהבה מוחתם, תוכי כזה שלא ימהר לנשוך, נוח באופיו וזה כמובן לאחר התייעצות....
אז התוספת הבאה למשפחה שלנו אחרי האקלקטוס הוא תוכי אהבה מהמם בצבע כתום צהוב עם מקור אדום, יפייפה אמיתי
ובכל זאת אני רוצה לשאול אתכם מגדליי היקרים והמנוסים מספר שאלות....
1. איך ניתן לזהות הבדלי מין בתוכי אהבה???.. למיטב הבנתי ניתן להסתכל בראש ובראשונה על מיבנה הראש- אצל הנקבה הראש יותר "מרובע וגרוזיני" ואצל הזכר יותר עגול האם זה נכון???
2. איזה סוג אוכל מלבד דוחן ניתן לתת לתוכי אהבה?
3. האם זה נכון כי עדיף לתוכונים האלה לגדול בזוגות כי לבד הם פשוט לא מאושרים???
4. ואם התשובה לשאלה האחרונה היא שכן, אז אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי למגדל שיוכל להשיג לי בן זוג לתוכונית אהבה המקסימה שלנו
אז תודה לכולם... אוהבת מתגעגעת ותמיד מתעדכנת
נורית
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: התוספת החדשה!!!!!! וכמה שאלות.....

שליחה על ידי eli_lea »

643 כתב:היי לכולם
אז לאחרונה התאהבתי בציפורי אהבה במיוחד לאור העובדה שהילד שלי פיתח תסביכי פחד מנשיכות של תוכים, החלטנו להביא לו תוכי אהבה מוחתם, תוכי כזה שלא ימהר לנשוך, נוח באופיו וזה כמובן לאחר התייעצות....
אז התוספת הבאה למשפחה שלנו אחרי האקלקטוס הוא תוכי אהבה מהמם בצבע כתום צהוב עם מקור אדום, יפייפה אמיתי
ובכל זאת אני רוצה לשאול אתכם מגדליי היקרים והמנוסים מספר שאלות....
1. איך ניתן לזהות הבדלי מין בתוכי אהבה???.. למיטב הבנתי ניתן להסתכל בראש ובראשונה על מיבנה הראש- אצל הנקבה הראש יותר "מרובע וגרוזיני" ואצל הזכר יותר עגול האם זה נכון???
2. איזה סוג אוכל מלבד דוחן ניתן לתת לתוכי אהבה?
3. האם זה נכון כי עדיף לתוכונים האלה לגדול בזוגות כי לבד הם פשוט לא מאושרים???
4. ואם התשובה לשאלה האחרונה היא שכן, אז אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי למגדל שיוכל להשיג לי בן זוג לתוכונית אהבה המקסימה שלנו
אז תודה לכולם... אוהבת מתגעגעת ותמיד מתעדכנת
נורית

היי נורית,
1.הסיכויים לקביעת מין על פי מראה הינם קלושים,ישנם הבודקים את איזור האגן ומנסים לקבוע על פי המרווח או גמישות העצמות אך
גם בדיקה זו אינה וודאית.הבדיקה היחידה שיכולה לענות על שאלתך זוהי בדיקת זוויג (DNA)
2.דוחן כמובן שאינו מזון מספק ,ישנה תערובת המותאמת לציפורי אהבה ומכילה תערובת זרעים שונים.
3.אפשר לגדלם לבד והם יהיו מאושרים לשחק עימכם.

בהצלחה עם התוכי ואת מוזמנת כמובן להעלות תמונה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”