ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטיל מתגרדד
מנהל: מפקחים
קוקטיל מתגרדד
שלום לכולם יש לי קוקטיל בן 5 חודשים שמתי לב שבזמן האחרון הוא יותר מידי מתגרד עם הרגל באזור הצוואר גם בעבר הוא היה עושה את זה אבל עכשיו זה טיפה מוגזם לדעתי ,
הוא עושה את זה פעם בכמה דקות ורק באזור הצוואר רצוי לציין שהוא הגיע מחוות התוכים בכפר הס שם נותנים טיפול באיבומק לכל התוכים אז גם הוא קיבל טיפול כזה נגד טפילי מעים וטפילים חיצוניים.
מה דעתכם?
הוא עושה את זה פעם בכמה דקות ורק באזור הצוואר רצוי לציין שהוא הגיע מחוות התוכים בכפר הס שם נותנים טיפול באיבומק לכל התוכים אז גם הוא קיבל טיפול כזה נגד טפילי מעים וטפילים חיצוניים.
מה דעתכם?
Re: קוקטיל מתגרדד
אתה יכול לבדוק באיזור האם יש משהו שמציק לו ולכן הוא מתגרד שם,תבדוק בין הנוצות האם אתה רואה טפילים על אף שלא נראה לי שזו הסיבה.
יכול להיות שגדל לו שמה נוצות חדשות.. (אמרת שהוא גוזל..)
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: קוקטיל מתגרדד
כן הוא די גוזל (5 חודשים) אני לא רואה כלום נקי מאוד אפילו (-:
אני לא רואה שום טפילים מה שגם הוא קיבל איבומק בחוות התוכים
אין צורך לאבק את התוכי ללא סיבה,האם הגירוד באותו מקום בדיוק?האם שמת לב מתי הוא מתגרד או שזה ללא קשר לכלום?
לדעתי לא קשור הגירוד באזור הצואר עם הרגל
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]