ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

עצה ושאלה למחירים מדוע עלו.......

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
gako_ro
בקיעה
בקיעה

עצה ושאלה למחירים מדוע עלו.......

שליחה על ידי gako_ro »

הייתי היום בשוק כפר קאסם לקנות צעצועים לכלבה ושרשרת.בדרך ראיתי תוכים ,ממש לא היו יפים.

מה שכן כולם כולם צעירים כל הסוגים של התוכים.והתוכונים יקררררר 70 ש"ח ביקשו לזוג .אצל כמה סוחרים.

כבר שווה לקנות בחנות ובחנות יותר זול.מה קרא עלו המחירים?

מה יותר משתלם לגדל ומהנה תוכונים או ציפורי אהבה?

אני רואה שכבר אין הרבה מכירות של תוכונים באתר יד 2 ובאתר פה,מה שפעם היה מלא במודעות
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: עצה ושאלה למחירים מדוע עלו.......

שליחה על ידי eli_lea »

אני לא יודע לענות לך בקשר למחירים של התוכונים,יתכן שיש פחות היצע והמחירים עלו,בכל מקרה 70 ש"ח לזוג זה עדיין לא בשמיים,לדעתי
בחנויות המחיר לתוכון בסביבות 45 ש"ח ואף יותר,לא מזמן ראיתי מחירים של תוכון באתר של ג'ונגל והמחיר לתוכון הינו 70 ש"ח,המחירים
שם לא זולים בכלל ,למשל גוזל ג'אקו 3900 ש"ח קוניור שמש 1800 ש"ח וכן הלאה,האתר מופיע למעלה מידי פעם בין הגלריה לחיפוש בשורת מודעות.

בקשר לגידול תוכונים או ציפורי אהבה,את שני הסוגים כיף לגדל,אני אישית מעדיף תוכונים אבל כל אחד והעדפות שלו.
סמל אישי של משתמש
Niv
פלומה
פלומה

Re: עצה ושאלה למחירים מדוע עלו.......

שליחה על ידי Niv »

אני מעדיף ציפורי אהבה, פיץ' פייס/ פרסונטת, מה שבאלך.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”