ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ביצים קוקוטיל
מנהל: מפקחים
ביצים קוקוטיל
אלי שלום אני מצטער על החוסר ידע שיש לי,
הקוקוטילים שלי הטילו לפני שבועיים וקצת 2 ביצים לפני יומיים עוד ביצה והיום ראיתי עוד ביצה ,
הביצים לא נמצאים במרכז אלה קצת בצד זה משנה האם משהו מוזר בהטלה הזאת ?
יש לציין שהזכר והנקבה דוגרים במשמרות ,
הקוקוטילים שלי הטילו לפני שבועיים וקצת 2 ביצים לפני יומיים עוד ביצה והיום ראיתי עוד ביצה ,
הביצים לא נמצאים במרכז אלה קצת בצד זה משנה האם משהו מוזר בהטלה הזאת ?
יש לציין שהזכר והנקבה דוגרים במשמרות ,

Re: ביצים קוקוטיל
אתה לא צריך להצטער שאין לך ידע, אף אחד לא נולד עם ידע בתוכים...
לעניין, אם הביצים בצד זה בכלל לא משנה, הם הטילו שם בגלל שנוח להם.
לעניין, אם הביצים בצד זה בכלל לא משנה, הם הטילו שם בגלל שנוח להם.
-
itsmadness
- בקיעה

חזי אם אני לא טועה כבר פתחת פעמיים נושא או שאלת בנושאים אחרים לגבי הפרשי הזמנים בהטלות,אני
מבקש ממך ומכולם בבקשה להמשיך את הדיונים בנושא שפתחתם ולא לפתוח דיון נוסף על אותו נושא,זה פשוט
מיותר ואי אפשר לעקוב.
לגבי הפרשי הזמן,זה קורה,זה לא נורא וברוב המקרים תוכים יודעים לווסת את הזמנים כם שהגוזלים יתפתחו
בערך בזמנים סבירים והבקיעות יהיו עוקבות.
מבקש ממך ומכולם בבקשה להמשיך את הדיונים בנושא שפתחתם ולא לפתוח דיון נוסף על אותו נושא,זה פשוט
מיותר ואי אפשר לעקוב.
לגבי הפרשי הזמן,זה קורה,זה לא נורא וברוב המקרים תוכים יודעים לווסת את הזמנים כם שהגוזלים יתפתחו
בערך בזמנים סבירים והבקיעות יהיו עוקבות.
חזי אני ממש לא כועס ואני מבין ואפילו מצפה יחד איתך ועם אחרים לבקיעות ולהצלחות,אני מבין את הלחץ ואת הציפייה
אבל אי אפשר לשלוח הודעה אחר הודעה בהפרשים של מספר דקות,תאמינו לי זה לא יעזור זה פשוט מפריע,מאחר ואיני רוצה למחוק
תכתובות אני מבקש שתתאזרו בסבלנות,תהיו בטוחים שאנחנו עונים ונענה לכולם,לעיתים זה לוקח מעט יותר זמן ואתם צריכים
להבין שלא תמיד אחד המנהלים נמצא מול המחשב או קורא בדיוק את ההודעה שלכם.
אתם תקבלו תשובות על כל שאלה אבל בלי לדחוק בנו בהודעה אחר הודעה.
לגבי שאלתך,יש סיכוי טוב שהביצה האחרונה גם תבקע, לפי התיאור שלך הזכר משתתף בדגירה ועוזר לנקבה
והכל נראה טוב,חוץ מלהתאזר בסבלנות ולנסות לא להפריע לא נותר הרבה לעשות,עכשיו זה לא תלוי בך.
אבל אי אפשר לשלוח הודעה אחר הודעה בהפרשים של מספר דקות,תאמינו לי זה לא יעזור זה פשוט מפריע,מאחר ואיני רוצה למחוק
תכתובות אני מבקש שתתאזרו בסבלנות,תהיו בטוחים שאנחנו עונים ונענה לכולם,לעיתים זה לוקח מעט יותר זמן ואתם צריכים
להבין שלא תמיד אחד המנהלים נמצא מול המחשב או קורא בדיוק את ההודעה שלכם.
אתם תקבלו תשובות על כל שאלה אבל בלי לדחוק בנו בהודעה אחר הודעה.
לגבי שאלתך,יש סיכוי טוב שהביצה האחרונה גם תבקע, לפי התיאור שלך הזכר משתתף בדגירה ועוזר לנקבה
והכל נראה טוב,חוץ מלהתאזר בסבלנות ולנסות לא להפריע לא נותר הרבה לעשות,עכשיו זה לא תלוי בך.