היי
איך אני יכול לדעת שהתוכי שקניתי הוא באמת בן 5 חודשים? אני רוצה לקנות קוניור כחול כתר ואני רוצה לדעת שהוא באמת בן 5 חודשים ושלא עובדים עליי...כמו כן איך אפשר לדעת שהוא גם באמת בריא?מה הם הסימנים?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גיל התוכי
מנהל: מפקחים
Re: גיל התוכי
היי אבי,קשה לדעת בוודאות את גיל התוכי ,אפשר על פי סימנים חיצוניים בדרך כלל להבחין בין בוגר לגוזל.
כאן אתה באמת צריך לסמוך על המגדל שהוא אמין וכמובן אם באפשרותך לקחת מגדל מיומן שיוכל להבחין בהבדלים שבין בוגר לגוזל ייטב.
כדי לדעת בוודאות שהתוכי בריא עליך לקחתו לבדיקה,לא תמיד רואים שהתוכי חולה ולעיתים הוא מתנהג כרגיל,אבל במידה
והתוכי כבר חולה מאוד ישנם סימנים שאתה יכול להיעזר בהם.
הסימנים הכלליים הם:
אפטיות,סימור נוצות,התנפחות ,עיניים או אף דומעות,איבוד נוצות או קרחות,נשימה בכבדות תוך כדי העלאת הזנב והורדתו עם הנשימות,אי יציבות ,שהייה ממושכת בתחתית הכלוב תוך כדי נימנום,מריטת נוצות ,גידול יתר או עיוותים של המקור והציפורניים ועוד.
כאן אתה באמת צריך לסמוך על המגדל שהוא אמין וכמובן אם באפשרותך לקחת מגדל מיומן שיוכל להבחין בהבדלים שבין בוגר לגוזל ייטב.
כדי לדעת בוודאות שהתוכי בריא עליך לקחתו לבדיקה,לא תמיד רואים שהתוכי חולה ולעיתים הוא מתנהג כרגיל,אבל במידה
והתוכי כבר חולה מאוד ישנם סימנים שאתה יכול להיעזר בהם.
הסימנים הכלליים הם:
אפטיות,סימור נוצות,התנפחות ,עיניים או אף דומעות,איבוד נוצות או קרחות,נשימה בכבדות תוך כדי העלאת הזנב והורדתו עם הנשימות,אי יציבות ,שהייה ממושכת בתחתית הכלוב תוך כדי נימנום,מריטת נוצות ,גידול יתר או עיוותים של המקור והציפורניים ועוד.