ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
אני כמעט בטוח קונה גוזל גאקו
הבעיה שעוד שנתיים אני הולך לישיבה ואני יבוא רק לשבתתות !!
זה יהיה בעיה או שבגגל שאני יקח אותו גוזל הוא יתרגל לכל המשפחה שלי
וזה לא יהיה בעיה
תודה לעונים זה חשוב מאוד
כל תוכי מוחתם צריך הרבה יותר מקשר של פעם בשבוע. לכן אם אין חובב תוכים נוסף בבית שישקיע בו - אני הייתי יורד מהעניין.
בכל מקרה לא הייתי קונה ג'אקו, שהוא תוכי שנקשר רק לאדם אחד (וזה למרות שיש כאלה שטוענים שזה לא נכון), אין סיכוי שהוא יקשר אלייך.
יש עוד חובבי תוכים בבית
ומה שאני רוצה זה שהוא לא יסבול מזה שאני יעזוב אותו כי הוא יהיה התוכי שלי ויהיה יותר קשור אלי
וכפי שאמרתי הוא יתרגל לאחרים עוד כשהוא גוזל כך שנראה לי שיותר יקשר גם לאחרים
וזה באצם השאלה שלי האם הוא יקשר לעוד אנשים חוץ ממני כשהוא גוזל
אני בין אלא שטוענים שגוזל גאקו אינו נקשר לאדם אחד ואני גם מביא הוכחות,תוכי שכל המשפחה תיתן לו
יחס יום יומי כולל ילדים קטנים יחזיר יחס ויקשר לכולם.
אהרון אם במשפחתך ישנם מלבדך חובבי תוכים כפי שנוי כתב איני רואה בעייה , אתה יכול להגיע פעם בשבוע
הבייתה לתת לתוכי את היחס הנדרש והתוכי יקבל אותך.שוב בתנאי שבהעדרותך התוכי לא יהיה מוזנח ויקבל את היחס היום
יומי שהוא אמור לקבל.
[quote="1920";p="31512"]כל תוכי מוחתם צריך הרבה יותר מקשר של פעם בשבוע. לכן אם אין חובב תוכים נוסף בבית שישקיע בו - אני הייתי יורד מהעניין.
בכל מקרה לא הייתי קונה ג'אקו, שהוא תוכי שנקשר רק לאדם אחד (וזה למרות שיש כאלה שטוענים שזה לא נכון), אין סיכוי שהוא יקשר אלייך.[/quote]
אצלי הג'אקו בא לכל המשפחה, ילד בן שנתיים, ילדה בת שמונה, אליי ואל אשתי. (ניתן לראות תמונות בגלריה).
מעבר לכך כל מי שמגיע אליי כבר בשניה הראשונה יכול ללטף אותו ואם קצת סבלנות גם מעבר.
ג'אקו צריך יחס מיוחד זה נכון, אך אם ג'אקו מקבל יחס נכון מהסובבים אין שום סיבה שבעולם שהוא יקשר רק לאדם אחד.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
כל אחד עושה את הבחירה שלו, אם נראה לך שזהו סיכון לגדל ג'אקו כנראה שמיליוני בני אדם לוקחים סיכון והרוב
מביניהם שאכן נותנים לתוכי יחס ותנאים הולמים נהנים ממנו.
אגב אלו שלא יצליחו לגדל ג'אקו או שזה יראה להם יותר קל ושצריך פחות להשקיע באקלקטוס לא יגדלו גם אקלקטוס כמו שצריך.