ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יש לי שאלה[ג'אקו]
מנהל: מפקחים
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
יש לי שאלה[ג'אקו]
שלום, אני כבר כמה זמן מנסה לשכנע את ההורים שלי שיקנו לי ג'אקו והפחד היחיד של ההורים שלי זה רעש בתוכים למה יש לי 2 קוואקרים והם עושים הרבה רעש
אז השאלה שלי היא האם ג'אקו הוא תוכי רועש או תוכי שקט?
אז השאלה שלי היא האם ג'אקו הוא תוכי רועש או תוכי שקט?
Re: יש לי שאלה[ג'אקו]
ג'אקו הוא לא תוכי רועש
ה"צרחה" של הגא'קו זה שריקות ומלמולים שאפשר לסבול
הוא בסופו של דבר עם אתה תדבר איתו אז גם הוא יתחיל לדבר איתך ואז הוא לא יעשה כל כך הרבה רעש.
ה"צרחה" של הגא'קו זה שריקות ומלמולים שאפשר לסבול
הוא בסופו של דבר עם אתה תדבר איתו אז גם הוא יתחיל לדבר איתך ואז הוא לא יעשה כל כך הרבה רעש.
ג'אקו כהאכלת יד ידבר ויקשקש אולי גם ישרוק מספר שריקות .רעש זה עושה בדיוק כפי שאתם תדברו בבית וזה מרעיש, מה שבטוח
שהבאת ג'אקו לא יוסיף שקט. השאלה מה נסבל וכמה,לדעתי הקוואקים עלולים ליצור רעש פי שניים מג'אקו שלא לדבר על החריקות
הצורמניות שלהם.
שהבאת ג'אקו לא יוסיף שקט. השאלה מה נסבל וכמה,לדעתי הקוואקים עלולים ליצור רעש פי שניים מג'אקו שלא לדבר על החריקות
הצורמניות שלהם.
- יהודה גבריאל
- בקיעה

אז לא הבנתי הוא תוכי שקט או רועש?
ג'אקו הוא תוכי שקט באופן יחסי , הוא במשך הזמן ידבר יקשקש ישרוק ,הוא לא אילם .
אם אתה מתכוון האם הוא צורח צרחות שמחרישות אז לא.
מיקה אצלי לרוב מדברת את כל מה שהיא יודעת במיוחד בבוקר ובערב , מלבד זאת מידי פעם משמיעה שריקה פה ושם.
אם אתה מתכוון האם הוא צורח צרחות שמחרישות אז לא.
מיקה אצלי לרוב מדברת את כל מה שהיא יודעת במיוחד בבוקר ובערב , מלבד זאת מידי פעם משמיעה שריקה פה ושם.
- יהודה גבריאל
- בקיעה

תודה עזרת לי מאוד!!!
יהודה,
קוואקרים הם בעייתים מאד מבחינת רעש ונחשבים בין היותר רעשנים. אין פלא שההורים שלך חושבים פעמיים בנושא. אני לא יודע עד כמה להביא עוד תוכי נוסף לשניים האלה יעשה טוב, בלי שום קשר לעד כמה רועש או לא הוא יהיה.
ג'אקו הוא לא תוכי שקט אך לא ניתן להשוות בינו לבין קוואקרים. אין ספק שנתת להורים שלך טעימה מרה מהנושא.
קוואקרים הם בעייתים מאד מבחינת רעש ונחשבים בין היותר רעשנים. אין פלא שההורים שלך חושבים פעמיים בנושא. אני לא יודע עד כמה להביא עוד תוכי נוסף לשניים האלה יעשה טוב, בלי שום קשר לעד כמה רועש או לא הוא יהיה.
ג'אקו הוא לא תוכי שקט אך לא ניתן להשוות בינו לבין קוואקרים. אין ספק שנתת להורים שלך טעימה מרה מהנושא.

- יהודה גבריאל
- בקיעה

רגע אז לא הבנתי ג'אקו הוא תוכי שקט או רועש? בלבלתם אותי לגמרי לכל אחד יש תשובה אחרת
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אין תוכי שקט. לכל תוכי יש רמת רעש מסויימת. ג'אקו לא נכלל בתוכים רועשים אך רעש זה דבר יחסי.
ג'אקו כמו שציינו הוא מדבר, שורק לפעמים וכו'. אך אין מה להשוות ג'אקו לקוואקר ברמת הרעש.
ג'אקו כמו שציינו הוא מדבר, שורק לפעמים וכו'. אך אין מה להשוות ג'אקו לקוואקר ברמת הרעש.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
- יהודה גבריאל
- בקיעה

עזבו עכשיו תקוואקרים דברו על הרעש של הג'אקו