[JUSTIFY]הסקר הפעם יעסוק בנושא בדיקות כלליות לתוכים.
אבקש מהמשתתפים גם להצביע ובוודאי להביע דעתם שהינה מאוד חשובה כדי שנוכל לסכם את הסקר ולהגיע למסקנה בסופו.
ובכן הסקר יתייחס לנושא של בדיקות המבוצעות לסוגי התוכים הקטנים ועד לבינונים.
מאחר ונראה על פניו שככל שהתוכי גדול יותר/יקר יותר מבוצעות לו בדיקות שלתוכי קטן או ציפור לא מבוצעות מסיבות שונות
ננסה להבין למה ומדוע זה כך (אם זה אכן כך ) ואלו סיבות גורמות לנו לבדוק או לא לבדוק את התוכים/ציפורים.
* השאלות מתייחסות למצב קיים, כלומר העמידו את עצמכם מול השאלות כאילו המצב הינו מצב קיים היום מכל ההיבטים
כולל הכספיים .
* עלות הבדיקות לתוכי/ציפור בודד בסביבות 250 -400 ש"ח.[/JUSTIFY][JUSTIFY]* אבקש את תשובתכם הכנה על מנת שנוכל להגיע למסקנות הנכונות. [/JUSTIFY]
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סקר עריכת בדיקות לתוכים /ציפורים
מנהל: מפקחים
Re: סקר עריכת בדיקות לתוכים /ציפורים
[quote="55";p="34078"][JUSTIFY]הסקר הפעם יעסוק בנושא בדיקות כלליות לתוכים.
אבקש מהמשתתפים גם להצביע ובוודאי להביע דעתם שהינה מאוד חשובה כדי שנוכל לסכם את הסקר ולהגיע למסקנה בסופו.
מאחר ונראה על פניו שככל שהתוכי גדול יותר/יקר יותר מבוצעות לו בדיקות שלתוכי קטן או ציפור לא מבוצעות מסיבות שונות
ננסה להבין למה ומדוע זה כך (אם זה אכן כך ) ואלו סיבות גורמות לנו לבדוק או לא לבדוק את התוכים/ציפורים.
* השאלות מתייחסות למצב קיים, כלומר העמידו את עצמכם מול השאלות כאילו המצב הינו מצב קיים היום מכל ההיבטים
כולל הכספיים .
* עלות הבדיקות לתוכי/ציפור בודד בסביבות 250 -400 ש"ח.[/JUSTIFY][JUSTIFY]* אבקש את תשובתכם הכנה על מנת שנוכל להגיע למסקנות הנכונות. [/JUSTIFY]
[/quote]
אם היה לי את הכסף אז לכולם, אבל אין לי ואני מעדיף את הכסף לדברים טובים יותר ..
אז הייתי עושה לתוכי אחד או שניים.
כולל הכספיים .
[/quote]
אם היה לי את הכסף אז לכולם, אבל אין לי ואני מעדיף את הכסף לדברים טובים יותר ..
אז הייתי עושה לתוכי אחד או שניים.
אם לא הסברתי את עצמי מספיק טוב אז הכוונה הייתה והינה האם היום ברגע זה על פי מצבכם הכספי והכללי הייתם
לוקחים תוכון לבדיקות כלליות וכו'.
אתם יכולים להסביר את כל ההיבטים הנראים לכם כגון :מחסור בכסף, שווי התוכי לעומת הבדיקות,שימוש בכסף של הבדיקות
לדברים אחרים הקשורים לתוכי או בכלל (אם יש כזה).
פשוט להעמיד את עצמכם היום בסיטואציה כזו ולחשוב מה הייתם עושים ואת זה לסמן.
תודה.
לוקחים תוכון לבדיקות כלליות וכו'.
אתם יכולים להסביר את כל ההיבטים הנראים לכם כגון :מחסור בכסף, שווי התוכי לעומת הבדיקות,שימוש בכסף של הבדיקות
לדברים אחרים הקשורים לתוכי או בכלל (אם יש כזה).
פשוט להעמיד את עצמכם היום בסיטואציה כזו ולחשוב מה הייתם עושים ואת זה לסמן.
תודה.
בעיני, התוכים חשובים יותר מ-250 או 400 שקל. עפ"י מצבי הכלכלי הנוכחי לא אוכל לקחת אותם, אם כי לקחתי אותם כבר לפני חצי שנה, אבל כרגע לא אוכל.
ככה שאני מחפשת עבודה ואולי כך אוכל לקחת אותם שוב.
אבל ברור שאם כרגע היה לי את הכסף הייתי עושה להם.
ככה שאני מחפשת עבודה ואולי כך אוכל לקחת אותם שוב.
אבל ברור שאם כרגע היה לי את הכסף הייתי עושה להם.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
לפי תוצאות הסקר נראה כאילו כולם לוקחים את התוכים לבדיקות ללא קשר אם מדובר
בתוכון, זוג, או להקה. אני אישית הצבעתי לא להכל ואני בספק רב אם אכן מישהו לוקח את התוכונים שלו \ ציפורי אהבה
לבדיקות כאלה ואחרות. אני יכול להבין בדיקה של תוכים בודדים שקשורים אליהם ובמקרה של בעיה לוקחים אותם
לבדיקות כי ברגע שנקשרים לתוכים ולא משנה סוגם, אכן אין הבדלים בגודל, סוג ועלות התוכי.
אם יש לי להקה ואני מגלה כי תוכי אחד חולה במחלת B&F יתכן מאוד כי הייתי מבצע בדיקה כוללת.
אני לא רואה הגיון ובמקרה שלי גם יכולת לבדוק כל תוכון ו\או ציפור אהבה בדיקה משולשת.
קחו לדוגמא להקה קטנה של 10 תוכונים וחשבו את המחיר הכולל שיצא לכם לבדיקה משולשת לכל התוכים.
אם היו לוקחים אותם לבדיקות אני סמוך ובטוח כי איש לא היה מגדל תוכנים ו\או ציפורי אהבה וכו'.
המגדלים סומכים על מראה התוכי והפעילות הכללית שלו.
תשובות של "אם היה לי כסף אני הייתי בודק" הן לא תשובות כלל, כי בהחלט אם היה לי כסף שנוזל לי מהאוזניים
ואין לי מה לעשות איתו הייתי בודק סתם בשביל שיהיה לי תעודה לכל תוכי ככה לכיף. גם תיכנונים עתידיים בנושא
בדיקות לא מראות את המצב היום.
כמו כן ניתן לראות את המצב בפשטות ע"י כך שכל אחד שקנה תוכון\אהבה\פינק\קוקטייל וכו' יחשוב רגע
אם כאשר הוא ביצע את רכישתו היה למוכר תעודה המציין בדיקות. כמובן שלא. זה לדעתי כבר יכול להראות
את תוצאות הסקר ללא בחירה כלל.
האחוזים שבודקים תוכים "קטנים" הם אחוזים קטנים מאוד ורוב הבדיקות של תוכים אלו מתבצעות כאשר ישנה
בעיה או חשש לבעיה.
לעונים בסקר בשורה התחתונה יש לסמן האם נכון לעכשיו ביצעת בדיקות או אם היה לך עכשיו XYZ היית מבצע
בדיקות, לא מה היית רוצה לעשות לפי קו המחשבה שלך אלא האם בפועל זה היה מתבצע.
בתוכון, זוג, או להקה. אני אישית הצבעתי לא להכל ואני בספק רב אם אכן מישהו לוקח את התוכונים שלו \ ציפורי אהבה
לבדיקות כאלה ואחרות. אני יכול להבין בדיקה של תוכים בודדים שקשורים אליהם ובמקרה של בעיה לוקחים אותם
לבדיקות כי ברגע שנקשרים לתוכים ולא משנה סוגם, אכן אין הבדלים בגודל, סוג ועלות התוכי.
אם יש לי להקה ואני מגלה כי תוכי אחד חולה במחלת B&F יתכן מאוד כי הייתי מבצע בדיקה כוללת.
אני לא רואה הגיון ובמקרה שלי גם יכולת לבדוק כל תוכון ו\או ציפור אהבה בדיקה משולשת.
קחו לדוגמא להקה קטנה של 10 תוכונים וחשבו את המחיר הכולל שיצא לכם לבדיקה משולשת לכל התוכים.
אם היו לוקחים אותם לבדיקות אני סמוך ובטוח כי איש לא היה מגדל תוכנים ו\או ציפורי אהבה וכו'.
המגדלים סומכים על מראה התוכי והפעילות הכללית שלו.
תשובות של "אם היה לי כסף אני הייתי בודק" הן לא תשובות כלל, כי בהחלט אם היה לי כסף שנוזל לי מהאוזניים
ואין לי מה לעשות איתו הייתי בודק סתם בשביל שיהיה לי תעודה לכל תוכי ככה לכיף. גם תיכנונים עתידיים בנושא
בדיקות לא מראות את המצב היום.
כמו כן ניתן לראות את המצב בפשטות ע"י כך שכל אחד שקנה תוכון\אהבה\פינק\קוקטייל וכו' יחשוב רגע
אם כאשר הוא ביצע את רכישתו היה למוכר תעודה המציין בדיקות. כמובן שלא. זה לדעתי כבר יכול להראות
את תוצאות הסקר ללא בחירה כלל.
האחוזים שבודקים תוכים "קטנים" הם אחוזים קטנים מאוד ורוב הבדיקות של תוכים אלו מתבצעות כאשר ישנה
בעיה או חשש לבעיה.
לעונים בסקר בשורה התחתונה יש לסמן האם נכון לעכשיו ביצעת בדיקות או אם היה לך עכשיו XYZ היית מבצע
בדיקות, לא מה היית רוצה לעשות לפי קו המחשבה שלך אלא האם בפועל זה היה מתבצע.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **