ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בגדים לתוכים
מנהל: מפקחים
Re: בגדים לתוכים
ישנם חיתולים לתוכים , משתמשים איתם לא מעט בחו"ל במיוחד כשהולכים להתארח עם התוכי אצל משפחה
או חברים,החיתולים מגיעים בשלל צבעים ודוגמאות
היה על זה דיון בעבר והנה הלינק לדיון: http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f=15&t=1564&hilit
או חברים,החיתולים מגיעים בשלל צבעים ודוגמאות

היה על זה דיון בעבר והנה הלינק לדיון: http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f=15&t=1564&hilit
תודה רבה על התשובה אלי.
אבל התכוונתי לממש בגדים, כמו שיש לכלבים בגדים. האם גם לתוכים יש דבר כזה? מלבד חיתולים.
אבל התכוונתי לממש בגדים, כמו שיש לכלבים בגדים. האם גם לתוכים יש דבר כזה? מלבד חיתולים.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
לא שידוע לי. מעבר לכך מאוד יפריע לתוכי ולא יתרום כלל.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
לתוכים לא נחוץ כיסוי או בגד לשמירה על חום גופם,כפי שעוזי ציין בגד המולבש על גופו של התוכי לא עוזר ואפילו גורע.
התוכי יודע לווסת את חום גופו ע"י סימור הנוצות פעולה זו מחדירה אויר בין הנוצות וגורמת לויסות הטמפרטורה לטמפרטורה הרצויה.
התוכי יודע לווסת את חום גופו ע"י סימור הנוצות פעולה זו מחדירה אויר בין הנוצות וגורמת לויסות הטמפרטורה לטמפרטורה הרצויה.
אוקי תודה עוזי ואלי:)
ולא באמת התכוונתי לשים לתוכים שלי את זה, סתם שאלתי לידע כללי, כי כשחושבים על זה זה די מצחיק..
ולא באמת התכוונתי לשים לתוכים שלי את זה, סתם שאלתי לידע כללי, כי כשחושבים על זה זה די מצחיק..

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
לפי מה שראיתי מתמונות באינטרנט ניראה לי שהאמריקאים עשו מהחיתול בגד?
למרות שחושבים על זה צריך להתחייס לחיה כחיה ולא לשים לה בגדים כנ"ל לגבי כלבים לא הייתי בטוחה שזה נוח אפילו לכלבים ללבוש חליפות..

קוקטייל סנטה? לחג המולד :\ 
למרות שחושבים על זה צריך להתחייס לחיה כחיה ולא לשים לה בגדים כנ"ל לגבי כלבים לא הייתי בטוחה שזה נוח אפילו לכלבים ללבוש חליפות..

קוקטייל סנטה? לחג המולד :\ 

תמונות יפות,נראה שהקוקטיל לא כל כך משלים עם החיתול ומנסה לפרק אותו.
בכל מקרה אלו חיתולים ,בחלקם ישנם תוספת לרצועה והחיתול משמש גם כתופסן לרצועה.
בכל מקרה אלו חיתולים ,בחלקם ישנם תוספת לרצועה והחיתול משמש גם כתופסן לרצועה.
ד"א ששמים לתוכי רצועה כמו לכלב , הוא הרי לא הולך על הרצפה וסביר להניח שגם לא עף אחרי המגדל.. אולי על הכתף?
וגם עוד לא ראיתי מישהו שמוציא תוכי לטיול חח , במיוחד לא נראה לי סוג קטן כמו קוקטייל .
וגם עוד לא ראיתי מישהו שמוציא תוכי לטיול חח , במיוחד לא נראה לי סוג קטן כמו קוקטייל .

קוקוטיילים אפשר להוציא לטיול אבל לא שווה את הכסך לקנות ריתמה לקוקוטייל.
עם הקוקוטייל גזור נוצות אז אפשר לצאת איתו עם היידים או משהו כזה למרות שממש ממש ממש לא מומלץ!!!!!
עם הקוקוטייל גזור נוצות אז אפשר לצאת איתו עם היידים או משהו כזה למרות שממש ממש ממש לא מומלץ!!!!!