ועוד שאלה קטנה הזכר הוא קובלט והנקבה מעורבת פישר וקובלט ובצבע של פישר באיזה צבע יהיו הגוזלים
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בקיעת גוזלים מהירה
מנהל: מפקחים
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
בקיעת גוזלים מהירה
בשבת בקע לציפורי אהבה שלי גוזל ביום ראשון גוזל והיום גוזל !! זה לא מהיר מידי הם אמורים לבקוע בהפרש של יומים לא ?
ועוד שאלה קטנה הזכר הוא קובלט והנקבה מעורבת פישר וקובלט ובצבע של פישר באיזה צבע יהיו הגוזלים

תוכים מגדלים רק מאהבה

Re: בקיעת גוזלים מהירה
בקיעת הגוזלים יום לאחר יום אינה מפתיעה, מאחר והאם דוגרת מהביצה השנייה או השלישית נוצר מצב
שגוזלים בוקעים כמעט באותו זמן, לעיתים האם מווסתת את חום הביצים והדגירה בצורה שתקדים את בקיעת הביצים שהוטלו
אחרונות,הסיבה היא כמובן ליצור מצב בו הגוזלים בערך באותו גיל , כך כל הגוזלים מצליחים לקבל אוכל ולא נדחקים הצידה.
לגבי הצבעים אני משער שיצאו 50% ו- 50% .
שגוזלים בוקעים כמעט באותו זמן, לעיתים האם מווסתת את חום הביצים והדגירה בצורה שתקדים את בקיעת הביצים שהוטלו
אחרונות,הסיבה היא כמובן ליצור מצב בו הגוזלים בערך באותו גיל , כך כל הגוזלים מצליחים לקבל אוכל ולא נדחקים הצידה.
לגבי הצבעים אני משער שיצאו 50% ו- 50% .