ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מידע בנושא קקאדו אמברלה
מנהל: מפקחים
מידע בנושא קקאדו אמברלה
היי לכולם ,לא מזמן רכשתי קקאדו אמברלה,תוכי מדהים,אשמח לקבל ייעוץ בנושא ,מה הם באמת אוהבים ,מלבד תשומת לב והמון אהבה,מזון וכו,תודה
היי לכולם שמי איציק,לא מזמן רכשתי קקאדו אמברלה ,תוכי מדהים ,אופי מקסים ,אשמח אם מישהו שבאמת יודע יאמר לי מה באמת הם אוהבים,מלבד תשומת לב ,מזון ובכלל,תודה
Re: מידע בנושא קקאדו אמברלה

השמים אינם הגבול
טוב, אני מאמין שאת יודעת שהוא צריך הרבה צומת לא ולא ימרוט ויכנס לדיכאון
ושאת יודעת שאחרי גיל שנתיים בערך הם מתחילים להיות רועשים.
טוב, יש לך גם מאמרים פה באתר לגאבי קקדו אמברלה ואם בא לך למצוא טיפים טובים של מגדלים המגדלים אותם את יכולה לשאול למי באתר יש אחת, אחת? ובנוסף לכתוב אמברלה קקדו ביוטיוב ושם תיראי איך אנשים אחרים מחזיקים אותם..
"מה הם באמת אוהבים?"
-הם מאוד אוהבים ללעוס ולפרק דברים. את צריכה לקנות לו צעצועים רבים לתוכים. רובם מעץ, מה שאומר שאת יכולה לבנות צעצועים כאלה לבדך ואז גם הצעצוע שלרוב מחזיק לא יותר מכמה ימים אצל קקדוים משתלם הרבה יותר
בנוסף, יש להם אבק נוצות מאוד מעצבן..לטובת שניכם תעשי לו אמבטיה אפילו כל יום..או עם שפריצר או בעזרת גיגית מים רדודה. בעיקרון, אם הוא חי בתוך הבית את יכולה לרחוץ אותו גם בחורף..אבל אני מאמין שהוא בן פחות משנה, מה שנחשב אצל גוזלים גוזל. אז החורף כבר אל תרחצי אותו ותחכי לימים חמים יותר.
"מזון וכו"
הקקדו שלי אהב מאוד תפוחים, אקליפטוס, גזרים וכל מיני אגוזים.
והאוכל הבסיסי צריך להיות כופתיות..אני ממליץ לקקדוים כופתיות מיקס טרופי לא זוכר של מי..הן ניראות הרבה יותר טעימות!
בגדול, אני לא מבין כלום בקקדוים אז תנסי לשאולמישהו שמגדל
החלום שלי זה לגדל אמברלה
וכמובן ברוכה הבאה
ושאת יודעת שאחרי גיל שנתיים בערך הם מתחילים להיות רועשים.
טוב, יש לך גם מאמרים פה באתר לגאבי קקדו אמברלה ואם בא לך למצוא טיפים טובים של מגדלים המגדלים אותם את יכולה לשאול למי באתר יש אחת, אחת? ובנוסף לכתוב אמברלה קקדו ביוטיוב ושם תיראי איך אנשים אחרים מחזיקים אותם..
"מה הם באמת אוהבים?"
-הם מאוד אוהבים ללעוס ולפרק דברים. את צריכה לקנות לו צעצועים רבים לתוכים. רובם מעץ, מה שאומר שאת יכולה לבנות צעצועים כאלה לבדך ואז גם הצעצוע שלרוב מחזיק לא יותר מכמה ימים אצל קקדוים משתלם הרבה יותר
בנוסף, יש להם אבק נוצות מאוד מעצבן..לטובת שניכם תעשי לו אמבטיה אפילו כל יום..או עם שפריצר או בעזרת גיגית מים רדודה. בעיקרון, אם הוא חי בתוך הבית את יכולה לרחוץ אותו גם בחורף..אבל אני מאמין שהוא בן פחות משנה, מה שנחשב אצל גוזלים גוזל. אז החורף כבר אל תרחצי אותו ותחכי לימים חמים יותר.
"מזון וכו"
הקקדו שלי אהב מאוד תפוחים, אקליפטוס, גזרים וכל מיני אגוזים.
והאוכל הבסיסי צריך להיות כופתיות..אני ממליץ לקקדוים כופתיות מיקס טרופי לא זוכר של מי..הן ניראות הרבה יותר טעימות!
בגדול, אני לא מבין כלום בקקדוים אז תנסי לשאולמישהו שמגדל
החלום שלי זה לגדל אמברלה
וכמובן ברוכה הבאה

אני ממליץ לך לשאול את אביבה ולקרוא בלקסיקון באתר וככה תלמדי הרבה!!
בכללי על התוכים ממולץ שיאכלו כופתיות ופעם פעמיים בשבוע ירק ופרי(לא אבוקדו לא שוקולד לא חסה לא פטרוזליה לא אלכוהול!! זה הורג!!!)
רוב התוכים אוהבים צעצועים אבל קקדו אוהבים לפרק אותם יום אחרי שקנית או בנית!!
כדי לך להשגיח על הכלוב כי קקדו ידוע כתוכי חכם שלומד מהר לפתוח את הכלוב שלו!!
בהצלחה ותביאי תמונות
בכללי על התוכים ממולץ שיאכלו כופתיות ופעם פעמיים בשבוע ירק ופרי(לא אבוקדו לא שוקולד לא חסה לא פטרוזליה לא אלכוהול!! זה הורג!!!)
רוב התוכים אוהבים צעצועים אבל קקדו אוהבים לפרק אותם יום אחרי שקנית או בנית!!
כדי לך להשגיח על הכלוב כי קקדו ידוע כתוכי חכם שלומד מהר לפתוח את הכלוב שלו!!
בהצלחה ותביאי תמונות
אין צורך להפנות לאביבה, אביבה נמצאת עימנו וכשיתאפשר לה היא תענה בזמנה החופשי.
ברוך הבא,
תוספת קטנה לנאמר עד עתה,
תזונה נאותה חשובה מאוד ועדיף שתהיה מבוססת על כופתיות.
כפי שציינת הקקדו אוהבים חום אהבה והרבה פינוק,השתדל לתת להם את כל שציינת במינון נכון וחכם,קח בחשבון
שתהיה בבעיה רצינית כאשר תיאלץ להוריד במינון כמות היחס או כשתצטרך להיעדר מהבית.הכל צריך להיות במינון.
ברוך הבא,
תוספת קטנה לנאמר עד עתה,
תזונה נאותה חשובה מאוד ועדיף שתהיה מבוססת על כופתיות.
כפי שציינת הקקדו אוהבים חום אהבה והרבה פינוק,השתדל לתת להם את כל שציינת במינון נכון וחכם,קח בחשבון
שתהיה בבעיה רצינית כאשר תיאלץ להוריד במינון כמות היחס או כשתצטרך להיעדר מהבית.הכל צריך להיות במינון.
שלום איציק וברוך בואך !
אני מגדל קקדו צהוב ציצית מזה שנה וחצי
ונהנה מכל רגע , אם יהיו לך שאלות נוספות בנושא
תרגיש חופשי לשאול ואם יש באפשרותי - אשמח לעזור .
שיהיה בהצלחה ידידי,
אתה הולך להנות ממנו בצורה בלתי רגילה, קקדו הוא
לא כמו שום תוכי אחר שאני מכיר ...
מה שמו של החדש , אגב ?
אני מגדל קקדו צהוב ציצית מזה שנה וחצי
ונהנה מכל רגע , אם יהיו לך שאלות נוספות בנושא
תרגיש חופשי לשאול ואם יש באפשרותי - אשמח לעזור .
שיהיה בהצלחה ידידי,
אתה הולך להנות ממנו בצורה בלתי רגילה, קקדו הוא
לא כמו שום תוכי אחר שאני מכיר ...
מה שמו של החדש , אגב ?

רז נ.
מומחה להסברים מסורבלים ופתרונות לא טריוויאלים לשאלות פרובלמטיות
אשר לא ייתרמו במישרין או בעקיפין למצב הביטחוני בארץ .