ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
שלום לכולם יש לי קוקוטיל בן 9 חודשים ביום שישי האחרון גזרתי לו את נוצות התעופה אצל דר עדי גנץ.
אני לא יודע אם יש קשר בין השתיים אבל ממש מאותו רגע הוא מרבה לעצום עיינים והיום שמתי לב שהוא ממש עומד בפינה של הכלוב די אדיש...
העלתי סרטון http://il.youtube.com/watch?v=GVgqVKZ5TCo
הוא ככה כבר כמה דק' לא ממש זז הרבה אבל יש לציין שהוא מתנהג רגיל חוץ מהדק' האחרונות לא שמתי לב למשהו ממש חריג עכשיו הבאתי לו ירקות והוא פתאום חזר לעצמו והוא אוכל בטירוף
מה זה יכול להיות!!?
צפיתי בסירטון ואני לא משוכנע שאין בעייה, אומנם התוכי פעיל עירני אך תוך כדי הזזת הראש לצדדים הוא עוצם את העיניים
שזה בהחלט לא טבעי.
אני חושב שכדאי שתפנה לד"ר עדי בפורום מענה מקצועי ותיתן לו קישור לסירטון תוך ציון הבעייה.תעיר את תשומת ליבו לכך
שהתוכי פעיל בחלק מהמן תוך כדי עצימת עיניו.
במקביל תעקוב אחר התוכי ותראה כיצד זה מתפתח,האם עובר מעצמו או צריך פנייה לוטרינר.
אני יודעת שזה לא ממש קשור לנושא..
אבל רק הייתי חייבת לומר שהוא ממש חמוד!!!! אני פשוט לא יכולה לעמוד בפני הקוקטיילים הם מטריפים אותי אני רואה אחד ועוד שניה מתעלפתXD
ובקשר לשאלתך,
לפעמים תוכים תופסים 'תנומות' במשך היום. לפי מה שהספקתי לראות בסרטון קצת חשוך במקום שהוא נמצא וייתכן שזה קצת מרדים אותו.
באבל מצד שני כמו אלי, אני חושבת שזה לא ממש סביר שכשהתוכי מזיז את הראש הוא ממצמץ והמצמוצים שלו נראים לי קצת חשודים.