ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הארה שלי
מנהל: מפקחים
Re: הארה שלי
המגדל שמימנו קנית אותה טוען שהוא לא אמין בזה כי זה פוגע ברגל בולשיט אחד גדול.
מייבוא היא לא כי ראיתי את ההורים אני לא מגין איך מגדל לא שם טבעת של 10 שקלים לארה שווה 5 אלף טמטום שלו.
מה עוד אפשר לספר עליה היא בערך חצי שנה אצלי עושה לא מעט בלאגן כמו שארה עושה.
היא לא צועקת כמעט ציפיתי ליותר אולי פעם ביום ממש שקטה מתה על בוטנים פקנים אגוזים אוכלת כופתיות פירות וירקות תערובת השרייה.
זהו אם אתה רוצה לדעת עוד משהו תשאל ודרך אגב היא למכירה חח
מייבוא היא לא כי ראיתי את ההורים אני לא מגין איך מגדל לא שם טבעת של 10 שקלים לארה שווה 5 אלף טמטום שלו.
מה עוד אפשר לספר עליה היא בערך חצי שנה אצלי עושה לא מעט בלאגן כמו שארה עושה.
היא לא צועקת כמעט ציפיתי ליותר אולי פעם ביום ממש שקטה מתה על בוטנים פקנים אגוזים אוכלת כופתיות פירות וירקות תערובת השרייה.
זהו אם אתה רוצה לדעת עוד משהו תשאל ודרך אגב היא למכירה חח
ואיי איזה יפה היאאא :]
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: הארה שלי
יפיפייה ,ללא קשר קיטום הנוצות לא הכי טוב והכוונה שאינו סימטרי ונשארו חתיכות בולטות , אני גם לא בטוח שהיא
איבדה את כושר התעופה לחלוטין, שים לב ידידי שלא תתרומם ותעוף.
אם היו לי שכנים חרשים הייתי מביא ברצון זוג או שניים ...או עשרה.
איבדה את כושר התעופה לחלוטין, שים לב ידידי שלא תתרומם ותעוף.
אם היו לי שכנים חרשים הייתי מביא ברצון זוג או שניים ...או עשרה.
קודם כל תודה רבה אלי.
בקשר לרעש אני לא רואה איתה שום בעיה גם אם אתה גר בבנין קומות ברגע שזה זוג זה כבר בעיה אחרת.
בקשר לנוצות תעופה בהתחלה המגדל שקניתי ממנו אותה גם כן אידיוט גזר רק כנף אחת אז הלתי למגדל טוב והוא גזר לי גם את השנייה באמת הקיצוץ הוא לא סימטרי אבל לעוף היא לא יכולה בכלל.
בקשר לרעש אני לא רואה איתה שום בעיה גם אם אתה גר בבנין קומות ברגע שזה זוג זה כבר בעיה אחרת.
בקשר לנוצות תעופה בהתחלה המגדל שקניתי ממנו אותה גם כן אידיוט גזר רק כנף אחת אז הלתי למגדל טוב והוא גזר לי גם את השנייה באמת הקיצוץ הוא לא סימטרי אבל לעוף היא לא יכולה בכלל.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
היא יפיפיה... אין על ארה ביופי תוכי פשוט מדהים!!
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **