שלום לכולכם.
אני רוצה לדעת כמה גרעינים ואגוזים אפשר לתת לז'קו שלי
הוא אוהב כל הסוגים של אגוזים וגרעינים.
איזו כמות הוא יכול לקבל במשך יום אחד ?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כמה גרעינים נותנים לתוכי
מנהל: מפקחים
Re: כמה גרעינים נותנים לתוכי
היי יאנה ,
את יכולה לתת לו בצורה כזאת שהמזון לא יהיה מבוסס על הגרעינים או האגוזים,שניהם מכילים שומנים בכמות גבוהה.
וזה טוב במיוחד לתוכים שנמצאים מחוץ לבית בחורף או לתוכים שבכל ימות השנה פעילים בכלוב גדול ,להבדיל מהתנאים שציינתי
התוכים שנמצאים אצלנו בבית בדרך כלל פעילותם מועטה והם לא נוטים לבצע פעולות השורפות כגון תעופה ולכן גם לא זקוקים להרבה
מאכלים שציינת,את יכולה באופן כללי לעשות חשבון שהכופתיות יהיו החלק העיקרי של המזון כ-70% ,שאר השלושים אחוזים הנותרים
יתחלקו נניח בין פרי,ירק וגרעינים/אגוזים.
עדכני אותנו כיצד פולי מתאקלם ואיך דוד ושאר בני הבית מסתדרים עימו.
את יכולה לתת לו בצורה כזאת שהמזון לא יהיה מבוסס על הגרעינים או האגוזים,שניהם מכילים שומנים בכמות גבוהה.
וזה טוב במיוחד לתוכים שנמצאים מחוץ לבית בחורף או לתוכים שבכל ימות השנה פעילים בכלוב גדול ,להבדיל מהתנאים שציינתי
התוכים שנמצאים אצלנו בבית בדרך כלל פעילותם מועטה והם לא נוטים לבצע פעולות השורפות כגון תעופה ולכן גם לא זקוקים להרבה
מאכלים שציינת,את יכולה באופן כללי לעשות חשבון שהכופתיות יהיו החלק העיקרי של המזון כ-70% ,שאר השלושים אחוזים הנותרים
יתחלקו נניח בין פרי,ירק וגרעינים/אגוזים.
עדכני אותנו כיצד פולי מתאקלם ואיך דוד ושאר בני הבית מסתדרים עימו.
תודה אלי.
פולי מאוד אוהב את כל הסוגים של רעינים ואגוזים ואנחנו נותנים לו די הרבה.
בגלל זה אני רוצה לדעת כמה אפשר לתת לו.
בזמן הקרוב אני יפרסם כמה תמונות שלו.
הוא גדל והתבגר... הוא מאוד חמוד ואנחנו אוהבים אותו.
מעדיף לשבת איתנו במקום בכלוב.
כשאנחנו באים הביתה הוא מייד קורא לנו. אנחנו פותחים כלוב והוא תוך שניה עולה על היד בשמחה רבה...
פולי מאוד אוהב את כל הסוגים של רעינים ואגוזים ואנחנו נותנים לו די הרבה.
בגלל זה אני רוצה לדעת כמה אפשר לתת לו.
בזמן הקרוב אני יפרסם כמה תמונות שלו.
הוא גדל והתבגר... הוא מאוד חמוד ואנחנו אוהבים אותו.
מעדיף לשבת איתנו במקום בכלוב.
כשאנחנו באים הביתה הוא מייד קורא לנו. אנחנו פותחים כלוב והוא תוך שניה עולה על היד בשמחה רבה...
יאנה תודה על העידכון
אנחנו נשמח לראות תמונה שלו
.לא היה לי ספק לרגע שכל המשפחה תסתדר איתו ואני שמח לשמוע שהוא
כבר מחכה לכם,סימן שאתם מטפלים בו באהבה ,אין לך מושג כמה זה עושה לנו טוב שגוזל שלנו מגיע למשפחות כמו שלכם.
טוב לאה ואני נמתין בסבלנות לתמונות.

אנחנו נשמח לראות תמונה שלו
.לא היה לי ספק לרגע שכל המשפחה תסתדר איתו ואני שמח לשמוע שהואכבר מחכה לכם,סימן שאתם מטפלים בו באהבה ,אין לך מושג כמה זה עושה לנו טוב שגוזל שלנו מגיע למשפחות כמו שלכם.
טוב לאה ואני נמתין בסבלנות לתמונות.

יאנה אני מקווה שאת לא לוקחת אותו לסטודיו לצילום
תמונות רגילות יספיקו
תמונות רגילות יספיקו