ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיית לכלוך..
מנהל: מפקחים
בעיית לכלוך..
אהלן..
יש לי להקת ציפורי אהבה..(4 זוגות זה לא ממש להקה חח).
עכשיו הם מלכלכים וזה בסדר אני יכול לעמוד בזה....אבל כל האוכל והלכלוך שיש מסביב מזמין לפה את כל הציפורים בשכונה!
והם מלשלשים אצלי בחצר מלא!מה אתם עושים נגד זה? אבא שלי כבר רוצה שאני ימכור אותם וזהו..אבל חייב להיות פיתרון כי בטוח שאני לא היחיד שנתקל בזה.
תודה מראש.
יש לי להקת ציפורי אהבה..(4 זוגות זה לא ממש להקה חח).
עכשיו הם מלכלכים וזה בסדר אני יכול לעמוד בזה....אבל כל האוכל והלכלוך שיש מסביב מזמין לפה את כל הציפורים בשכונה!
והם מלשלשים אצלי בחצר מלא!מה אתם עושים נגד זה? אבא שלי כבר רוצה שאני ימכור אותם וזהו..אבל חייב להיות פיתרון כי בטוח שאני לא היחיד שנתקל בזה.
תודה מראש.
Re: בעיית לכלוך..
הי יוני,
אני לא יודע איך הכלוב שלך בנוי כך שאיני יכול לייעץ לך לגביו,אני יכול לציין שישנם כלי אוכל שמקטינים מאוד את הפיזור
הכלים הינם מוארכים עם מחיצות למעלה.
כדאי שתעלה תמונה נוכל לעזור יותר.
אני לא יודע איך הכלוב שלך בנוי כך שאיני יכול לייעץ לך לגביו,אני יכול לציין שישנם כלי אוכל שמקטינים מאוד את הפיזור
הכלים הינם מוארכים עם מחיצות למעלה.
כדאי שתעלה תמונה נוכל לעזור יותר.
תודה על התגובה!
הכלוב שלי הוא כלוב מלבני רגיל...שאני ואבא שלי בנינו.
הכלוב שלי הוא כלוב מלבני רגיל...שאני ואבא שלי בנינו.
ישנם כמה אפשרויות,אחת מהן שיכולה לתת מענה זה לעשות בחלק התחתון של הכלוב מגן משופע שיאסוף את הליכלוך,
האם יש מגש מתחת לכלוב שאוסף את הליכלוך?
האם יש מגש מתחת לכלוב שאוסף את הליכלוך?
אין מגש...אני בדרך כלל שם עיתונים ואז פשוט מוציא..
אבל יש אפשרות שנבנה מגש.
כל הציפורים בשכונה באות לפה וזה יוצר לכלוך נוראי.
אבל יש אפשרות שנבנה מגש.
כל הציפורים בשכונה באות לפה וזה יוצר לכלוך נוראי.
-
יובל_תוכים
- בקיעה

- שם פרטי:: יובל
גם לי יש את הבעיה הזאת ובשביל זה ראיתי ששמים מגש נירוסטה (אם אני לא טועה) אם חוסמים מהצד ומקדימה ואז הלכלוך לא זז והציפורים לא יכולות לאכול
מה גודלו של הכלוב?
כמובן שללא מגש הפיזור יהיה גדול ובעייתי.
אתה יכול להכין מגש בעלות של מספר שקלים מחומר שנקרא פוליגל,אני משתמש בו לכלובים אצלי בבית והוא ניתן לרחיצה ונוח במיוחד.
כמובן שללא מגש הפיזור יהיה גדול ובעייתי.
אתה יכול להכין מגש בעלות של מספר שקלים מחומר שנקרא פוליגל,אני משתמש בו לכלובים אצלי בבית והוא ניתן לרחיצה ונוח במיוחד.