ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גרין ציק
מנהל: מפקחים
גרין ציק
מה גודל הגלוב המומלץ לזוג גרין ציק?
והאם יש מצב לבעיות עם השכנים, אני גר בילה עם שכנים במרחק 2 מטר מהגרינציקים, השכנים לא כ"כ בעייתים אבל יש סיכוי שהגרינציקים יעשו "בלאגן"?
והאם יש מצב לבעיות עם השכנים, אני גר בילה עם שכנים במרחק 2 מטר מהגרינציקים, השכנים לא כ"כ בעייתים אבל יש סיכוי שהגרינציקים יעשו "בלאגן"?
Re: גרין ציק
גרין צ'יק נחשב לתוכי רועש ,אני לא יודע מה הסיבולת של השכנים אבל יתכן שיפריע להם.
בכל מקרה אם אתה מעוניין לתת להם תנאים טובים ויש לך אפשרות תן להם כלוב של מטר מרובע לפחות .
בכל מקרה אם אתה מעוניין לתת להם תנאים טובים ויש לך אפשרות תן להם כלוב של מטר מרובע לפחות .
-
יובל_תוכים
- בקיעה

- שם פרטי:: יובל
כלוב 1*1*1 מטר אחלה כלוב
אלי אין לי מושג מאיפה הבאת את הרעיון שגרין ציקים זה תוכי רועש אולי קצת בעונת רבייה
קרין ציק תוכי יפה יחסית שקט ולא קשה בכלל ברבייה
אלי אין לי מושג מאיפה הבאת את הרעיון שגרין ציקים זה תוכי רועש אולי קצת בעונת רבייה
קרין ציק תוכי יפה יחסית שקט ולא קשה בכלל ברבייה
גרין צ'יק כהאכלת יד נחשב יחסית לבני משפחתו הקוניורים שקט.
כזוג, וכפי שציינת במיוחד בעונה אני בטוח שהשכנים ישמעו אותם.
כזוג, וכפי שציינת במיוחד בעונה אני בטוח שהשכנים ישמעו אותם.
גרין ציק רועש ?הלוואי שכל התוכים הרועשים היו רועשים כמו גרין ציק,
יש לי זוג שיושבים על ביצים ואני שומע כמה קריאות בבוקר כשהם מתעוררים
וכמה קריאות בישעות הצהריים וכמה קריאות לקראת ערב וזה הכל ,
אים זה רועש אז אני לא יודע מה זה רעש,וגם התוכים כידוע לא אילמים וצריך
איזה ציוץ או קריאה פה ושם אחרת זה משעמם, בקיצור תוכי חי עירני ומומלץ,
יש לי זוג שיושבים על ביצים ואני שומע כמה קריאות בבוקר כשהם מתעוררים
וכמה קריאות בישעות הצהריים וכמה קריאות לקראת ערב וזה הכל ,
אים זה רועש אז אני לא יודע מה זה רעש,וגם התוכים כידוע לא אילמים וצריך
איזה ציוץ או קריאה פה ושם אחרת זה משעמם, בקיצור תוכי חי עירני ומומלץ,
יפה אליאב שמומלץ,אבל אם אתה ממליץ לשכן אותם שני מטר מהשכן אתה אחראי,אני מכיר שכנים שתוכונים מפריעים להם ולכן שאלתי מהי
הסיבולת של השכנים.כמו שאמרת ואתה צודק "וגם התוכים כידוע לא אילמים" לכן כשממליצים ולוקחים אחריות צריך להעביר בצורה נכונה.
גרין צ'יק עם כל הכבוד הוא לא אילם וכבר פגשתי יוצאים מן הכלל (לא כהאכלת יד) שהפריעו במיוחד בשעות הבוקר.
לכן חשוב המיקום וחשוב הקירבה וחשוב לא פחות כמה השכנים סובלנים.
הסיבולת של השכנים.כמו שאמרת ואתה צודק "וגם התוכים כידוע לא אילמים" לכן כשממליצים ולוקחים אחריות צריך להעביר בצורה נכונה.
גרין צ'יק עם כל הכבוד הוא לא אילם וכבר פגשתי יוצאים מן הכלל (לא כהאכלת יד) שהפריעו במיוחד בשעות הבוקר.
לכן חשוב המיקום וחשוב הקירבה וחשוב לא פחות כמה השכנים סובלנים.
תודה רבה, השכנים שלי בכלל אין להם כמעט זכות דיבור למה היה להם זוג קקדו שמקפיץ את השכונה.
בוא נגיד שאתם השכנים שלי, מה ההייתם מעדיפים שיחפור לכם ליד הבית:
6 ציפורי אהבה
או זוג גריו ציק.
כאילו מה מבחינתכם יותר רועש.
ובעניין הכלוב אין בכלל סיכוי שאני יתן מתחת למטר למה זה התעללות, גרינציק הוא תוכי פעלתן, אני יתן נראה לי 2*1.
בוא נגיד שאתם השכנים שלי, מה ההייתם מעדיפים שיחפור לכם ליד הבית:
6 ציפורי אהבה
או זוג גריו ציק.
כאילו מה מבחינתכם יותר רועש.
ובעניין הכלוב אין בכלל סיכוי שאני יתן מתחת למטר למה זה התעללות, גרינציק הוא תוכי פעלתן, אני יתן נראה לי 2*1.
-
יובל_תוכים
- בקיעה

- שם פרטי:: יובל
אני הייתי מעדיף מפחינת רעש זוג גרין ציק אפילו שלי יש 6 ציפורי אהבה שמטילים ועובדים והכל ובקושי שומעים מהם רעשים מוגזמים הם כן צועקים אבל השכנים שלי "יושבים בשקט" ולא מתערבים
לא הבנתי את השאלה מבחינת השכנים?אם יש להם קקדו שמקפיץ את השכונה הגרין צ'יק שלך יעשה להם רעש?ואתה עוד
מציין שהם יהיו שני מטר מהשכנים כאילו זה חשוב בכלל.
ציפורי אהבה עושים רעש לאורך זמן ויכולים בהחלט להציק הרבה יותר מתוכים גדולים.בכל מקרה אצלך זה לא משנה כל כך.
מציין שהם יהיו שני מטר מהשכנים כאילו זה חשוב בכלל.
ציפורי אהבה עושים רעש לאורך זמן ויכולים בהחלט להציק הרבה יותר מתוכים גדולים.בכל מקרה אצלך זה לא משנה כל כך.
תוכונים כשהם בלהקה כן יכולים לחפור בשכל כל היום וגם ציפורי אהבה למינהם כאלו,
אבל הגרין ציק רק מידי פעם משמיע את קולו וזה ממש מעט יחסית ,לפחות כך זה אצלי,
וגם אצל עוד 3 מגדלים התוכים היו שקטים למרות שהיו שם יותר זוגות של גרינים ,
בקשר לכלוב בוודאי שכמה שיותר גדול יותר טוב ,
אבל הגרין ציק רק מידי פעם משמיע את קולו וזה ממש מעט יחסית ,לפחות כך זה אצלי,
וגם אצל עוד 3 מגדלים התוכים היו שקטים למרות שהיו שם יותר זוגות של גרינים ,
בקשר לכלוב בוודאי שכמה שיותר גדול יותר טוב ,