ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מה מסמלות הנשיכות?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
דוד(פולי)
ביצה
ביצה

מה מסמלות הנשיכות?

שליחה על ידי דוד(פולי) »

לאלי ולאה,יש לי שאלה.
נסעתי לשלושה שבועות מחוץ לעיר וכשחזרתי התוכי התחיל לנשוך אותי מה לעשות אם זה?תמונה
פולי חמוד!תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מה מסמלות הנשיכות?

שליחה על ידי eli_lea »

היי דוד,

איני יודע מה הייתה גישתך לתוכי כשחזרת לאחר זמן רב יחסית שלא היית,אני חושב שמעבר לכך שלא היית זמן רב יחסית קרה
משהוא נוסף שגורם לתוכי להירתע,בכל מקרה אני מבין שהיחס רק אליך ולכן כדאי מאוד שלא להפעיל לחץ על התוכי,כדאי לגרום לתוכי לגשת אליך על ידי מתן צ'ופרים וכו'.אני מציע שאמא או אבא יחזיקו את התוכי עליהם כשאתה יושב לידם עם צ'ופר.בהתחלה לא צריך שהתוכי
יעלה על היד אלא מספיק שיקח ממך את הצ'ופר.תן לו את הזמן להתרגל אליך מחדש וכך תקנה את אמונו.
צריך לקחת בחשבון שהתוכים מרגישים בחוסר ביטחון ולכן אם אינך מרגיש מספיק בטוח להרים אותו אל תעשה זאת בינתיים.
מאחר ולפני זמן מועט גזרתי לו נוצות והוא עלה לי על היד וגם ללאה ללא בעיה והיה חברותי מאוד נראה לי שהבעייה היחידה
זה משהו שגרם לו לאבד אמון.נסה שוב לאט לאט ועדכן אותי.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”