ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
רעש
מנהל: מפקחים
רעש
ניקו בימים האחרונים מאבד תחושת זמן מכיוון שהוא נמצא בסלון וחברים של אחי יושבים בבית שלנו בסלון עד 3-4 בבוקר והאור דולק אז ניקו חושב שזה בוקר אז הוא שורק ועושה רעש כמו בשעות הבוקר.
אחר כך שקמים בבוקר הוא עושה רעש כפול ממה שאני רגיל ממנו ואני פשוט חושב שזו תוצאה של איבוד יום ולילה, הציעו לי לכסות את הכלוב עם שמיכה או משהו כך שידע מתי הזמן לישון ועד מתי אך עדיין לא עשיתי זאת.
מה דעתכם?
אחר כך שקמים בבוקר הוא עושה רעש כפול ממה שאני רגיל ממנו ואני פשוט חושב שזו תוצאה של איבוד יום ולילה, הציעו לי לכסות את הכלוב עם שמיכה או משהו כך שידע מתי הזמן לישון ועד מתי אך עדיין לא עשיתי זאת.
מה דעתכם?

Re: רעש
אם זו תופעה יום יומית והשעות הינם כפי שציינת ישנם אפשרויות שונות,או להעבירו למצב שינה לחדר אחר (אפשרי בכלוב קטן המיועד לשינה)
או לכסותו,את כיסוי הכלוב אני אוהב פחות מאחר והרעש נשאר ,אומנם חשוך וזה מסמל לתוכי שהגיע זמן לישון אך קולות ורעש מסביב ימנעו ממנו לישון ואולי אף יתסכלו אותו.
נהוג לחשוב שכיסוי הכלוב של התוכי "מכבה" אותו ,אך כמובן שאין זה כך.
או לכסותו,את כיסוי הכלוב אני אוהב פחות מאחר והרעש נשאר ,אומנם חשוך וזה מסמל לתוכי שהגיע זמן לישון אך קולות ורעש מסביב ימנעו ממנו לישון ואולי אף יתסכלו אותו.
נהוג לחשוב שכיסוי הכלוב של התוכי "מכבה" אותו ,אך כמובן שאין זה כך.
אני מציע אור שלמניעת הפרעות במיוחד אם זה בשעות כאלה ולאורך זמן להעבירו לשינה בחדר אחר.מאחר ואני מודע לגודל
הכלוב שיש לניקו הצעתי שתרכוש כלוב קטן יותר ונוח לשינה.
התוכי בדיוק כמונו ואם הוא יצטרך להשלים שינה הוא יעשה זאת במהלך היום ללא בעיה ,כשהתוכי ער ורואה ושומע פעילות מסביבו
ובדרך כלל הוא תלוי באור המנורה ולא בזריחה ובשקיעה הוא אכן יכול לבלבל את הזמנים.
שוב אם אין ברירה ואינך יכול ליישם את הרעיון שהצעתי אתה בהחלט מוזמן לנסות ולכסות את הכלוב,ישנם רבים הנוהגים כך.
הכלוב שיש לניקו הצעתי שתרכוש כלוב קטן יותר ונוח לשינה.
התוכי בדיוק כמונו ואם הוא יצטרך להשלים שינה הוא יעשה זאת במהלך היום ללא בעיה ,כשהתוכי ער ורואה ושומע פעילות מסביבו
ובדרך כלל הוא תלוי באור המנורה ולא בזריחה ובשקיעה הוא אכן יכול לבלבל את הזמנים.
שוב אם אין ברירה ואינך יכול ליישם את הרעיון שהצעתי אתה בהחלט מוזמן לנסות ולכסות את הכלוב,ישנם רבים הנוהגים כך.
על לא דבר,תעדכן