שלום לכם...
יש לי שאלה התוכי שלי שקוראים לו ספארקי והוא מסוג הקוקטיילים הוא טיפה שורק בחנות אמרו לנו שהוא זכר
לדעתי הוא כן זכר אבל הוא כמעט ולא שורק והוא אצלנו 11 ימים כבר אני לא יודע מה לעשות?
זה זכר או נקבה? לפי מה שרואים שצבע הלחיים שלהם הוא כתום חזק ובזנב אין נקודות שחורות או חומות והראש שלו צהוב
אז זה זכר. יש דבר שנקרא מוטציה זה יכול להיות זה. התוכי שלי כמעט ולא מצייץ ולא משמיעה ול כמעט רק לפעמים או זה בגלל שהוא פוחד?
בגלל שהוא חדש בבית? אבל הרי הוא אצלנו 11 ימים.
תודה לעונים.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטייל שטיפה שורק בחנות אמרו לנו שהוא זכר
מנהל: מפקחים
Re: קוקטייל שטיפה שורק בחנות אמרו לנו שהוא זכר
ספארקי, גם אם הוא זכר וגם אם נקבה, בסופו של דבר הוא ישמיע את קולו. ככה או ככה.
צריך לוודא שהוא במצב טוב, אוכל, עירני, חברותי איתכם.. מכאן זאת רק סבלנות, זה יבוא לו דיי מהר.
צריך לוודא שהוא במצב טוב, אוכל, עירני, חברותי איתכם.. מכאן זאת רק סבלנות, זה יבוא לו דיי מהר.

Re: קוקטייל שטיפה שורק בחנות אמרו לנו שהוא זכר
אין לי מושג איפה קנית את התוכי אבל סתם המלצה שלי-תקנה ממגדל מקצועי ולא מחנות.
לרוב זה גם הרבה יותר זול,אבל הכי חשוב (אחרי שכבר קנית)תהנה ממנו ממש ובעז"ה האו יתרגל אליך וישמיע את כל הקולות שהוא צריך,בהצלחה!
לרוב זה גם הרבה יותר זול,אבל הכי חשוב (אחרי שכבר קנית)תהנה ממנו ממש ובעז"ה האו יתרגל אליך וישמיע את כל הקולות שהוא צריך,בהצלחה!
"הדרך אל האושר היא האושר שבדרך"... בהצלחה!