ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צ'יק ופיץ' - עדכון
מנהל: מפקחים
צ'יק ופיץ' - עדכון
אין ספק שהם שונים לחלוטין מהקוקוטיילים אבל באופן מפתיע לא אחד מהשני.
קבלו עידכון של צ'יק ופיץ' כשהם בני 23 ימים פחות או יותר.
פיץ' כמובן נראה כאילו הוא מוביל מבחינת ניצוי אבל זה בעיקר כי בגודל צ'יק עדיין גדל אז כרגע הוא בעיקר עם קוצים שלדעתי ייפרצו החוצה לנוצות במהלך השבוע (חלקם כבר בחוץ.. יש ירוק, צהוב, אדמדם, ירוק כהה)..
שניהם התחילו ביומיים האחרונים לחקור יותר. לרצות להסתובב ובעיקר לרצות אותי. פיץ' כבר שיחק לא מעט באומנת עם אוכל אבל צ'יק פחות (אין ספק שהוא קטן יותר בגיל). מה שכן צ'יק מדהים בחוכמה שלו, הוא יודע מתי אני מדבר אליו ומגיב בהתלהבות, פריסות כנפיים ושיקשוק זנב.. אני גם אומר לו כל הזמן "מי חמוד" והוא עושה תנועות עם הפה למשפט הזה (אני חוזר על זה כל כמה זמן)...
לשניהם יש קטע שבסוף הארוחה הם רצים לי ליד (ממש כל אחד בנפרד בלי שום קשר לשני) ונשכבים עליה בזמן שאני מלטף אותם, כנראה שזה משהו שאני עיצבתי אצלהם...
וזהו.. הנה תמונות.. סליחה שלצ'יק יצאו פחות ברורות..
קבלו עידכון של צ'יק ופיץ' כשהם בני 23 ימים פחות או יותר.
פיץ' כמובן נראה כאילו הוא מוביל מבחינת ניצוי אבל זה בעיקר כי בגודל צ'יק עדיין גדל אז כרגע הוא בעיקר עם קוצים שלדעתי ייפרצו החוצה לנוצות במהלך השבוע (חלקם כבר בחוץ.. יש ירוק, צהוב, אדמדם, ירוק כהה)..
שניהם התחילו ביומיים האחרונים לחקור יותר. לרצות להסתובב ובעיקר לרצות אותי. פיץ' כבר שיחק לא מעט באומנת עם אוכל אבל צ'יק פחות (אין ספק שהוא קטן יותר בגיל). מה שכן צ'יק מדהים בחוכמה שלו, הוא יודע מתי אני מדבר אליו ומגיב בהתלהבות, פריסות כנפיים ושיקשוק זנב.. אני גם אומר לו כל הזמן "מי חמוד" והוא עושה תנועות עם הפה למשפט הזה (אני חוזר על זה כל כמה זמן)...
לשניהם יש קטע שבסוף הארוחה הם רצים לי ליד (ממש כל אחד בנפרד בלי שום קשר לשני) ונשכבים עליה בזמן שאני מלטף אותם, כנראה שזה משהו שאני עיצבתי אצלהם...
וזהו.. הנה תמונות.. סליחה שלצ'יק יצאו פחות ברורות..

Re: צ'יק ופיץ' - עדכון
איזה יפיםםםםםםםםם
המון המון בהצלחה?
תגיד, אתה שומר חלק מההחתמות או שאתה מוכר את כולם?
המון המון בהצלחה?
תגיד, אתה שומר חלק מההחתמות או שאתה מוכר את כולם?
עידו..
בינתיים כולם הלכו.. הדבר הקבוע היחיד שיש לי זה הלהקה בחוץ..
פיץ' וצ'יק הם סוג של "ניסוי" כדי לראות איך הסוגים שלהם בהחתמה.
אני מניח שזה תלוי באיך הם ייצאו ומה יגיע לכאן בנוסף בהמשך (כי עומד להגיע..)..
בינתיים כולם הלכו.. הדבר הקבוע היחיד שיש לי זה הלהקה בחוץ..
פיץ' וצ'יק הם סוג של "ניסוי" כדי לראות איך הסוגים שלהם בהחתמה.
אני מניח שזה תלוי באיך הם ייצאו ומה יגיע לכאן בנוסף בהמשך (כי עומד להגיע..)..

אאה, ג'אקו?ארה?אקלקטוס?קקדו דקלים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
המון המון המון בהצלחההה
המון המון המון בהצלחההה
-
יובל_תוכים
- בקיעה

- שם פרטי:: יובל
שניהם מדהימים!!!
פיץ מהמם עם הניצוי (הוא מזכיר לי את הפיץ פייס שהיה לי ) וציק מדהים !
אין ספק בכלל שהגרינים חכמים אני רואה ביומיים ששלי נמצא אצלי אני מתפאל מכל רגע
תגיד ציק אמור להיות ילוו סידד?
פיץ מהמם עם הניצוי (הוא מזכיר לי את הפיץ פייס שהיה לי ) וציק מדהים !
אין ספק בכלל שהגרינים חכמים אני רואה ביומיים ששלי נמצא אצלי אני מתפאל מכל רגע
תגיד ציק אמור להיות ילוו סידד?
יובל,
פיץ' מקסים, יש לו גם תאבון מפחיד..
צ'יק אמור להיות רגיל, זה לפחות מה שאמרו לי ומה שנראה על פני השטח. גם לא ממש הצלחתי עד עכשיו להבין איפה בדיוק נופל ההבדל, בבטן? בכנפיים?
פיץ' מקסים, יש לו גם תאבון מפחיד..
צ'יק אמור להיות רגיל, זה לפחות מה שאמרו לי ומה שנראה על פני השטח. גם לא ממש הצלחתי עד עכשיו להבין איפה בדיוק נופל ההבדל, בבטן? בכנפיים?

-
יובל_תוכים
- בקיעה

- שם פרטי:: יובל
בבטן (גם הרגיל יפה) הבטן יותר אדומה וצהובה כזאת