ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צעצועי כלבים ?
מנהל: מפקחים
צעצועי כלבים ?
שאלה העם אפשר לתת לתוכים גדולים גם צעצועים של כלבים ,כמו העצמות של הכלבים רק כדי שהתוכי ישבור וירסק את העצם כצעצוע??
Re: צעצועי כלבים ?
אני לא ממליץ,אני אגיד לך מהם הסיבות לכך,הסיבות שצעצועים המיוצרים עבור בעל חיים מסוג מסויים אינם מתאימים תמיד לבעל חיים אחר
בגלל איכות החומרים והמבנה הכללי בגלל ייעודו, גם צעצועים המיועדים לתוכי עצמו לא תמיד בטוחים וצריך לבחון אותם בשבע עיניים,לצערנו "השוק" די פרוץ והפיקוח גם הוא לא משהוא כך שאנו צריכים לסמוך על עצמנו ולעיתים זה די קשה כשמדובר בחומרים שונים שאיננו יודעים כיצד הם מתנהגים בתנאים שונים.
אני מציע להיצמד לצעצועים המסופקים עבור תוכים תוך כדי בחינה מדוקדקת של הצעצוע מבחינת אביזרים שיכולים להתפרק בקלות ולהיבלע או חומרים רעילים שאינם מתאימים כגום חוטים העשויים מניילון וחרוזים קטנטנים.
בגלל איכות החומרים והמבנה הכללי בגלל ייעודו, גם צעצועים המיועדים לתוכי עצמו לא תמיד בטוחים וצריך לבחון אותם בשבע עיניים,לצערנו "השוק" די פרוץ והפיקוח גם הוא לא משהוא כך שאנו צריכים לסמוך על עצמנו ולעיתים זה די קשה כשמדובר בחומרים שונים שאיננו יודעים כיצד הם מתנהגים בתנאים שונים.
אני מציע להיצמד לצעצועים המסופקים עבור תוכים תוך כדי בחינה מדוקדקת של הצעצוע מבחינת אביזרים שיכולים להתפרק בקלות ולהיבלע או חומרים רעילים שאינם מתאימים כגום חוטים העשויים מניילון וחרוזים קטנטנים.
Re: צעצועי כלבים ?
כפי שאין לתת אוכל של תוכים לכלבים כך גם אין לתת אוכל של כלבים לתוכים,
החומרים המצויים במזון מותאים לכלב ולא לתוכי .

החומרים המצויים במזון מותאים לכלב ולא לתוכי .