ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה-פינקים מתים.
מנהל: מפקחים
בעיה-פינקים מתים.
שלום לכולם.
יש לי כלוב גדול יחסית עם עשרים ומשהו פינקים יצאו לי ארבע גוזלים של פינקים מאותו תא הטלה אחרי שבוע כבר גדלו ומצליחים לעוף די טוב אבל רב הזמן על הריצפה כל יופ אני יוצא בבוקר הכל בסדר אני בא בצהריים אני רואה גוזל אחד מת ככה כבר במשך שלוש ימים יכול ליהיות שיש בעיה של צפיפות בכלוב,המידות של הכלוב הוא גובה 120 ב"מ אורך 140 ס"מ ורוחב 70 ס"מ יש 5 תאי הטלה יותר ממספר הזוגות יש תמיד מספיק אוכל תמיד מספיק מים אבל כל הפינקים תמיד על התאי הטלה יכול ליהיות שאני צריך להוסיף עוד מקלות.תודה רבה לעוזרים.
יש לי כלוב גדול יחסית עם עשרים ומשהו פינקים יצאו לי ארבע גוזלים של פינקים מאותו תא הטלה אחרי שבוע כבר גדלו ומצליחים לעוף די טוב אבל רב הזמן על הריצפה כל יופ אני יוצא בבוקר הכל בסדר אני בא בצהריים אני רואה גוזל אחד מת ככה כבר במשך שלוש ימים יכול ליהיות שיש בעיה של צפיפות בכלוב,המידות של הכלוב הוא גובה 120 ב"מ אורך 140 ס"מ ורוחב 70 ס"מ יש 5 תאי הטלה יותר ממספר הזוגות יש תמיד מספיק אוכל תמיד מספיק מים אבל כל הפינקים תמיד על התאי הטלה יכול ליהיות שאני צריך להוסיף עוד מקלות.תודה רבה לעוזרים.
Re: בעיה-פינקים מתים.
אתה סותר את עצמך, יש 20 ומשהופינקים ורק 5 בתי הטלה? ועוד אתה אומר שזה יותר ממס' הזוגות?
תשים 12 בתי הטלה, בקשר לפינקים שמתים יכול להיות שהלהקה תוקפת אותם\ההורים..
שבוע-שבועיים אחרי שהם יוצאים תפריד אותם מהלהקה לכלוב קטן, תן להם להתבגר מינית ותחזיר אותם ללהקה.
תשים 12 בתי הטלה, בקשר לפינקים שמתים יכול להיות שהלהקה תוקפת אותם\ההורים..
שבוע-שבועיים אחרי שהם יוצאים תפריד אותם מהלהקה לכלוב קטן, תן להם להתבגר מינית ותחזיר אותם ללהקה.
ניב הוא התכוון שאם יש נגיד 10 זוגות יש 15 תאי הטלה. 5 יותר ממספר הזוגות.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אהה סליחה צודקת.
אז ניב אתה אומר כל פעם שיוצאים גוזלים להעביר אותם לכלוב עד שיגדלו זה בעייתי קצת.
מפרידים אותם,
תנסה את זה על ה- 2-3 גוזלים הבאים..
תנסה את זה על ה- 2-3 גוזלים הבאים..
אין שום פיתרון אחר גבר?למה יש לי בעיה כל הזמן לתפוס או תם זה כלוב קצת בעייתי.
הפרדה בלבד,קח רשת כמו של דיגים המיועדת לציפורים וזה ילך בקלות.