ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שלום אני מעונין לקנות גוזל עד גיל חודש לא סגור מה ?
מנהל: מפקחים
שלום אני מעונין לקנות גוזל עד גיל חודש לא סגור מה ?
אני גידלתי קוקטלים בעבר אין לי שום בעיה לגדל גוזלים אני מבין בתחום ואני מעונין לקנות גוזל לגדל אותו לבד אני רק לא בטוח של מה הבנתי שהציפורים הכי חכמים נוחים לגידול וטובים זה
קוואקר
קוניור שמש
קוניור גרינצ'יק
סנגל
אני מתלבט בין אלה אם אתם תוכלו לעזור לי לבחור אני ישמח מאוד תסבירו לי תהבדל בניהם ומי מהם הכי כדאי .. ?
תודה מראש
קוואקר
קוניור שמש
קוניור גרינצ'יק
סנגל
אני מתלבט בין אלה אם אתם תוכלו לעזור לי לבחור אני ישמח מאוד תסבירו לי תהבדל בניהם ומי מהם הכי כדאי .. ?
תודה מראש
Re: שלום אני מעונין לקנות גוזל עד גיל חודש לא סגור מה ?
קוואקר וקוניור שמש רועשים מאוד. זה החיסרון היחידי שלהם.
לעומתם, גרין צ'יק וסנגל יחסית שקטים.
אני הייתי ממליצה לך על גרין צ'יק.
לעומתם, גרין צ'יק וסנגל יחסית שקטים.
אני הייתי ממליצה לך על גרין צ'יק.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
עם תגיד לאיזה תכונות וץ מדיבור אתה מתחבר אז אנ ייוכל להכווין אותך כי יש לי נסיון עם 4 הסוגים!
אני אוהב תוכי סקרן תוכי פגיל שלא יושן שאוהב לשחק לזוז לעשות דברים מצחיקים משעשים אני לא רוצה שישן לי בכלוב לא יעשה כלום ..
וכמה שהוא יודע לחכות שריקות צילצולים דיבור יותר טוב אז כמובן שיותר טוב לי ..
אבל יותר חשוב לי הופי הפעיל והנאמן
וכמה שהוא יודע לחכות שריקות צילצולים דיבור יותר טוב אז כמובן שיותר טוב לי ..
אבל יותר חשוב לי הופי הפעיל והנאמן
כן בעבר היו לי מלא ציפורים החתמתי כמה ציפורי אהבה כמה קוקטלים .. ותוכונים ..
לא נראה לי שתהיה בעיה להחתים גם אחד מאלה .. בכול אופן יש מדריכים יש הכול אני בן 20 ולא ילד קטן יכול להחתים ציפור
אני לא יודע אבל מה לקנות אני ממש בהיתלבתות קשה אני רוצה ציפור שידבר יחכה קולות יהיה פעיל ...
לא נראה לי שתהיה בעיה להחתים גם אחד מאלה .. בכול אופן יש מדריכים יש הכול אני בן 20 ולא ילד קטן יכול להחתים ציפור
אני לא יודע אבל מה לקנות אני ממש בהיתלבתות קשה אני רוצה ציפור שידבר יחכה קולות יהיה פעיל ...
אם אתה מדבר על תוכי פעיל יותר אז הקוניורים יענו על הציפיות שלך בעניין,הסנגל פחות פעלתן אך בהחלט תוכי חכם
שקט לעומת השאר ובעל כושר דיבור ברמה של כל השאר שהצגת שהיא לא הכי גבוהה אבל ישנה.
לגבי הקניורים והקוואקר ,לא הבהרת לגבי רמת הרעש ,קח בחשבון שיתכן שסוגים אלו יהיו רועשים .
שקט לעומת השאר ובעל כושר דיבור ברמה של כל השאר שהצגת שהיא לא הכי גבוהה אבל ישנה.
לגבי הקניורים והקוואקר ,לא הבהרת לגבי רמת הרעש ,קח בחשבון שיתכן שסוגים אלו יהיו רועשים .
לי יש גרין צ'יק...תוכי מדדהים...ממליץ!
תאמינו לי אני כבר משתגע !
אומרים לי שקוניורים בעילים השמש והגרין צ'יק אבל נכנסתי לסרטונים ביוטיוב ואני רואה תסנגל מדבר ממש מלא ! יש לו יכולת מדהימה ! אבל הקטע שאומרים לי שהוא יבש ופחות פעים מהקוניורים מבאסת ! מצד שני הגרין ג'יק בקושי אומר מילה אחת וגם אם כן אז לא מבינים אותה בקושי אבל הוא פעיל וזז מלא
תאמינו לי הישתגעתי
בכול אופן משהו יכול להמליץ לי על מקום שמוכרים אחד מהם ? עד גיל חודש ?
אומרים לי שקוניורים בעילים השמש והגרין צ'יק אבל נכנסתי לסרטונים ביוטיוב ואני רואה תסנגל מדבר ממש מלא ! יש לו יכולת מדהימה ! אבל הקטע שאומרים לי שהוא יבש ופחות פעים מהקוניורים מבאסת ! מצד שני הגרין ג'יק בקושי אומר מילה אחת וגם אם כן אז לא מבינים אותה בקושי אבל הוא פעיל וזז מלא
תאמינו לי הישתגעתי
בכול אופן משהו יכול להמליץ לי על מקום שמוכרים אחד מהם ? עד גיל חודש ?