ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה סיכוונים
מנהל: מפקחים
איזה סיכוונים
באיזה מקרים הכי גרועים גוזל בן 3 שבועות יכול למות.!?
ואיך לדאוג לו בשביל שזה לא יקרה.??
ואיך לדאוג לו בשביל שזה לא יקרה.??

Re: איזה סיכוונים
1.טמפרטורה לא מתאימה יכולה לגרום לבעיות המובילות למוות.
2.האכלה לא נכונה -דייסה חמה מידי או קרה מידי
3.אי שמירה על היגיינה
אלו בדרך כלל הסיבות העיקריות שיכולות להוביל למוות.
2.האכלה לא נכונה -דייסה חמה מידי או קרה מידי
3.אי שמירה על היגיינה
אלו בדרך כלל הסיבות העיקריות שיכולות להוביל למוות.
את 3 לא הבנתי מזה אומר...?
ו2 איך אני ידע שזה בטפרטורה מסוימת ולא חם מידיי
ואיך אני מאכיל נכון.!?
ו2 איך אני ידע שזה בטפרטורה מסוימת ולא חם מידיי
ואיך אני מאכיל נכון.!?

בבקשה אני רוצה לדעת איך והכל הכי טוב שאפשר בשביל לא לעשות אם הגוזלים טעות שאני יוציא אותם

עם אין לך מגדל שיכול להראות לך איך להאכיל ואמצעים לשמירה על טמפ' אז אני ממליץ שפשוט אל תחתים עד שיראו לך איך.
כך את זה כהערה ולא הפקודה.
בהצלחה
כך את זה כהערה ולא הפקודה.
בהצלחה
סעיף שלוש אומר שיש להקפיד הקפדה יתרה על ניקיון כלי האוכל ומקום המחייה של התוכי.
לגבי הטמפרטורה,לחסרי ניסיון מומלץ לקנות מד טמפרטורה לבדיקת חום המזון לפני ההגשה.
אני מציע לך לנסות ולמצוא מגדל באיזור מגוריך שידריך אותך ואף ידגים לך האכלה נכונה על מנת שלא תטעה ותגרום נזק לתוכי.
לגבי הטמפרטורה,לחסרי ניסיון מומלץ לקנות מד טמפרטורה לבדיקת חום המזון לפני ההגשה.
אני מציע לך לנסות ולמצוא מגדל באיזור מגוריך שידריך אותך ואף ידגים לך האכלה נכונה על מנת שלא תטעה ותגרום נזק לתוכי.
שלום שרון, אני חושבת שאלי כבר אמר הכל. חשוב מאוד לדעת באיזו כמות להאכיל, לראות שלא נוצרות כוויות על הזפק או שהזפק מחמיץ, לשמור על ניקיון של הכלים, לשמור על חום גופו של הגוזל וכו'..

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
שרון, אני נמצאת בחולון ימי ראשון עד חמישי. אני אמנם האכלתי רק ציפור אהבה אבל אם תרצה אני אשמח לעזור לך ואני בטוחה שגם נטלי.