ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מזמר רוביניו
מנהל: מפקחים
מזמר רוביניו
שבת שלום
מה אתם אומרים על המזמרת רוביניו היפה שלי?
היא בת 5 חודשים, ובקרוב היא עוזבת את כלוב הצעירים ועוברת לכלוב גדול קבוע ועם זכר.
{ השקעה לעונה הבאה }
שי
מה אתם אומרים על המזמרת רוביניו היפה שלי?
היא בת 5 חודשים, ובקרוב היא עוזבת את כלוב הצעירים ועוברת לכלוב גדול קבוע ועם זכר.
{ השקעה לעונה הבאה }
שי
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
Re: מזמר רוביניו
חמודה, המוטציה של המזמרים הכי אהובה עלי זה הרובינו, עם קצת יותר אדום בגב הואי מושלמת. 
הרובינו זה שילוב של אופליין ולוטינו כביכול.
הם יוצאים צהבים עם אדום על הגב, יש כאלה יותר ויש כאלה פחות.
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]
הם יוצאים צהבים עם אדום על הגב, יש כאלה יותר ויש כאלה פחות.
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]

היי חברים
מה אתם אומרים מה צבע הזכר שאתם { כל אחד לפי ההעדפה שלו או רצונו }היה מצרף לנקבה,
ומה הצבע שהיה יוצא לגוזלים ?
מה אתם אומרים מה צבע הזכר שאתם { כל אחד לפי ההעדפה שלו או רצונו }היה מצרף לנקבה,
ומה הצבע שהיה יוצא לגוזלים ?
רובינו+ רובינו= גוזלים חלשים.
יש שאמורים שזכר אופליין נשא רובינו ונקבה רובינו יתן גוזלים חזקים יותר, במקרה הזה אתה תקבל 75 אחוז רובינו.
לדעתי השילוב השני יותר מומלץ, ומה שאני ממליץ יותר, זה אופליין עם הרבה מאוד אדום.
יש שאמורים שזכר אופליין נשא רובינו ונקבה רובינו יתן גוזלים חזקים יותר, במקרה הזה אתה תקבל 75 אחוז רובינו.
לדעתי השילוב השני יותר מומלץ, ומה שאני ממליץ יותר, זה אופליין עם הרבה מאוד אדום.
ואלה ניב קלעת בדיוק, זה בדיוק הזכר שאני מצרף ויש לו המון המון אדום, ממש זכר מהמם
תמונות בקרוב,
שי
תמונות בקרוב,
שי