דף 1 מתוך 1

מסיימת טיפול כלמידיה, מה הלאה?

נשלח: 20 יוני 2009 00:49
על ידי אלמוגי
ביום ראשון בבוקר זו תהיה הפעם האחרונה, כלומר היום ה-45 של נתינת התרופה לתוכים שלי. מה הלאה? האם ישר אני צריכה לקחת אותם לוטרינרית לוודא שהם בריאים או שזה בדוק?
עוד שאלה:
אני החלטתי להוציא את התוכים סופית מהחדר (כי אני חוזרת בסופ"ש למקום מטונף) ואני מעדיפה את החדר מסודר וגם בלי הפרעות בבוקר יום שבת.. את התוכים אני מוציאה למרפסת כאשר בדוק 100% שאין סיכוי שהם יבואו במגע עם יונים, עורבים ושאר ציפורי בר.. האם יש סיכוי להדבקה חוזרת למרות הכל? מה לעשות?

והאם אני צריכה לנקות את הכלובים שלהם באופן מיוחד לקראת סיום הטיפול התרופתי ?? (הניקיון הרגיל של פעם בשבוע כולל קירצוף עם אקונומיקה לכלוב, דברי עץ עוברים שטיפה עם מים וסבון וכלי אוכל למדיח) משהו נוסף??

תודה לעונים.

Re: מסיימת טיפול כלמידיה, מה הלאה?

נשלח: 20 יוני 2009 00:59
על ידי eli_lea
היי אלמוגי,
לאחר טיפול נהוג לחכות שבועיים,אני מציע שתתיעצי עם הוטרינרית,הניקיון שאת עושה מעולה תעשי אותו שוב וזהו.
לגבי הידבקות,באופן עקרוני כל מגע עם תוכי או ציפור שנושא את המחלה יכול להדביק את התוכי שוב, אין מה לעשות מלבד לנסות
ולמנוע מגע ככל האפשר.

Re: מסיימת טיפול כלמידיה, מה הלאה?

נשלח: 20 יוני 2009 01:11
על ידי עידו
בשעה טובה אלמוג

Re: מסיימת טיפול כלמידיה, מה הלאה?

נשלח: 20 יוני 2009 01:16
על ידי אלמוגי
תודה על המענה אלי.
ותודה עידו, ונאמר גם "ברוך שפטרנו" זה היה סיוט להיסחב עם התוכים כל ראשון בבוקר וכל חמישי בלילה, גם בשבילי, גם בשביל התוכים, גם בשביל נוסעי האוטובוס החפים מפשע חחח "תשתיקי כבר את הציפורים שלך..." וגם בשביל חברה שלי לדירה שבכל פעם שהוצאתי את בר ומיגל או ניקיתי את הכלוב חטפה התקף אלרגיה משהו מטורף! חחח אבל תכלס הכי חשובה הבריאות של התוכים! :)