ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דררה פצועה או חולה.?
מנהל: מפקחים
דררה פצועה או חולה.?
יש לי זוג דררות אחת צהובה והזכר כחול הזכר בן 3 והנקבה בת שנה
בזמן האחרון ראיתי את הררה שהנוצות שלו ניהיו כאלה מוזרות והוא רזה מאוד ואני כמעט בטוח שזה בגלל שהיא תוקפת אותו
העברתי אותו אתמול לכלוב אחר והוא פשוט ממש שמח עכשיו אוכל שורק והכל אבל יכול להיות שזה מחלה או שזה רק בגלל שהיא תקפה אותו
בזמן האחרון ראיתי את הררה שהנוצות שלו ניהיו כאלה מוזרות והוא רזה מאוד ואני כמעט בטוח שזה בגלל שהיא תוקפת אותו
העברתי אותו אתמול לכלוב אחר והוא פשוט ממש שמח עכשיו אוכל שורק והכל אבל יכול להיות שזה מחלה או שזה רק בגלל שהיא תקפה אותו

Re: דררה פצועה או חולה.?
יכול מאוד להיות מחלת המקור והנוצות שהתפרצה, או מריטה אל תיבהל
תיקח אותו לבדיקה אצל ווטרינר ציפורים
תיקח אותו לבדיקה אצל ווטרינר ציפורים
לא נראה שחוסר הניצוי כתוצאה מתקיפה של הנקבה,האיזורים הרבים במקומות שחסרים לו נוצות מראים על שני דברים והם
מריטה או מחלה.
לגבי מריטה ,אני לא משוכנע שמדובר במריטה מאחר ותוכי מורט בדרך כלל מתמקד באיזורים מוגדרים כגון:זנב,כנפיים וצוואר.
לי זה נראה כמחלה ,אני מציע שתבצע הפרדה מוחלטת בין התוכי לאחרים ותיגש עימו לבדיקה.
מריטה או מחלה.
לגבי מריטה ,אני לא משוכנע שמדובר במריטה מאחר ותוכי מורט בדרך כלל מתמקד באיזורים מוגדרים כגון:זנב,כנפיים וצוואר.
לי זה נראה כמחלה ,אני מציע שתבצע הפרדה מוחלטת בין התוכי לאחרים ותיגש עימו לבדיקה.
הלכתי לוטרינר שמתחמה בתוכים והוא בדק אותו ואת הנוצות הוא אמר אולי זה תקופה שהוא מחליף נוצות ובגלל זה הוא ככה הוא אמר אם זה מדדר להביא אותו שוב

קניתי כלוב ושטפתי אותו באקונומיקה ואחרי זה בסבון ויותר מאוחר אני יכניס בוא את הדררה השאלה שלי אם הדררה השניה חולהה היא לא נראת בכלל כמוהו עם הנוצות הכל נראה אצלה תקין אני יעלה תמונה והיא היית איתו גם כשהוא היה ככה! ואין לה בכלל כמוהו
עכשיו הכלוב של הקקדו ששמתי בוא את הדררה אני שוטף אותו אם אקונומיקה גם את הגזעיים והקערות.!? ומה עם הצעצועים לזרוק.? תודה רבה
עכשיו הכלוב של הקקדו ששמתי בוא את הדררה אני שוטף אותו אם אקונומיקה גם את הגזעיים והקערות.!? ומה עם הצעצועים לזרוק.? תודה רבה

לא יכול להיות התוכי לא נראה טוב.. תוכי שמחליף נוצות לא נראה ככה צר לי לומר לך. וטרינר מוזר.
אי אפשר לדעת אם הדררה השניה חולה ללא בדיקה.
אל תזרוק את הצעצועים חבל תחטא אותם גם.. או שתשטוף היטב במים וסבון.
אל תזרוק את הצעצועים חבל תחטא אותם גם.. או שתשטוף היטב במים וסבון.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
[quote="894";p="61811"]לא יכול להיות התוכי לא נראה טוב.. תוכי שמחליף נוצות לא נראה ככה צר לי לומר לך. וטרינר מוזר.
.[/quote]
נכון בהחלט נטליקי,מוזר.
כל מה שאתה יכול לחטא תחטא,כלי מים אוכל צעצועים כל מה שניתן לחיטוי תחטא.
לגבי התוכי השני יתכן שגם הוא נדבק ואינך רואה עדיין סימנים קלינים ויתכן שלא נדבק (בהנחה שאנחנו צודקים),אני מקווה
שהוטרינר צודק ואנחנו טועים.
.[/quote]
נכון בהחלט נטליקי,מוזר.
כל מה שאתה יכול לחטא תחטא,כלי מים אוכל צעצועים כל מה שניתן לחיטוי תחטא.
לגבי התוכי השני יתכן שגם הוא נדבק ואינך רואה עדיין סימנים קלינים ויתכן שלא נדבק (בהנחה שאנחנו צודקים),אני מקווה
שהוטרינר צודק ואנחנו טועים.
הוא בדק כל מיני ויש המלצות על הוטרינר הזה בעניין תוכים ראובן קמינסקי בסקולוב גם המגדל שאני קונה ממנו את הקקדו שלח אותי אליו
היא הכי לא נראת חולה היא סוסה כמו לא יודע מה מלאה שמנה אוכלת הכל אין לפי דעת סיבה שהיא חולה אני יעלה גם תמונות
את הצעצועים לשטוף רק עם מים וסבון.!? בלי אקונמיקה למה זה רעיל לא.?
את הכלוב אם הקונומקיה ואת הגזעים נכון.!? ואחרי זה סבון
היא הכי לא נראת חולה היא סוסה כמו לא יודע מה מלאה שמנה אוכלת הכל אין לפי דעת סיבה שהיא חולה אני יעלה גם תמונות
את הצעצועים לשטוף רק עם מים וסבון.!? בלי אקונמיקה למה זה רעיל לא.?
את הכלוב אם הקונומקיה ואת הגזעים נכון.!? ואחרי זה סבון

כל מה שאפשר לטבול באקונומיקה (כלי אוכל וכו') תטבול באקונומיקה ולאחר מכן תשטוף טוב במים.
ענפי עמידה אני ממליץ להחליף ,אפשר בענפי עץ אקליפטוס או עץ הדר.
עצים נוספים צריך לבדוק את נושא הרעילות.
[quote="2768";p="61818"]הוא בדק כל מיני ויש המלצות על הוטרינר הזה בעניין תוכים ראובן קמינסקי בסקולוב גם המגדל שאני קונה ממנו את הקקדו שלח אותי אליו [/quote]
בדק כל מיני מה?
לגבי חיטוי
כל מה שאפשר לטבול באקונומיקה (כלי אוכל וכו') תטבול באקונומיקה ולאחר מכן תשטוף טוב במים.
בדק כל מיני מה?
לגבי חיטוי