ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחלת מקור והנוצות
מנהל: מפקחים
מחלת מקור והנוצות
אין משהו שאפשר לטפל בא.? מה הסיכויים שהתוכי ימות תוך כמה זמן.!?
אני כמעט בטוח שיש את זה לדררה שלי ואני מוכן כמעט לעשות הכל בשביל לטפל בוא שיבריא
אני כמעט בטוח שיש את זה לדררה שלי ואני מוכן כמעט לעשות הכל בשביל לטפל בוא שיבריא

Re: מחלת מקור והנוצות
לפי מה שידוע לי
אין תרופה
אם יש לו
לצערי הוא ימות
אין תרופה
אם יש לו
לצערי הוא ימות
תנסה לדבר אם הוטרינר גדי פה מהפורום אולי הוא יוכל לעזור
מקווה שאין לו שום מחלה
מקווה שאין לו שום מחלה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
איך הגעת למסקנה שהוא חולה בזה?
קודם כל חייבים לאבחן את המחלה
לצערי אין תרופה למחלה
עם המחלה לא התפרצה התוכי יכול לחיות את כל החיים שלו
אבל עם היא מתפרצת זה תלוי איך, יעני תלוי ברמה
עם זה התפרצות קלה אז הוא לא ימות מהר אבל יכול מאוד להיות שהמחלה לא תתפרץ והוא ימות בכל זאת ממנה
את כל זה אני כותב לך על סמך ניסיון
אני יודע בדיוק איך אתה מרגיש אבל אין מה לעשות עם זה וחייבים להמשיך לחיות עם התוכי
אני חייב להגיד שהתוכי שלי נשא של המחלה אבל אני לא מתייחס לזה
הוא כמו כל תוכי רגילל
קודם כל חייבים לאבחן את המחלה
לצערי אין תרופה למחלה
עם המחלה לא התפרצה התוכי יכול לחיות את כל החיים שלו
אבל עם היא מתפרצת זה תלוי איך, יעני תלוי ברמה
עם זה התפרצות קלה אז הוא לא ימות מהר אבל יכול מאוד להיות שהמחלה לא תתפרץ והוא ימות בכל זאת ממנה
את כל זה אני כותב לך על סמך ניסיון
אני יודע בדיוק איך אתה מרגיש אבל אין מה לעשות עם זה וחייבים להמשיך לחיות עם התוכי
אני חייב להגיד שהתוכי שלי נשא של המחלה אבל אני לא מתייחס לזה
הוא כמו כל תוכי רגילל
אין כ"כ מה לעשות חוץ מלתת לו חיים טובים...ואל תשחרר אותו- אוכלוסית הדררות יכולה להיפגע...
כי העלתי תמונה שלו לפה לפורום והפנו אותי לוטרינר והוטרינר בדק אותו בדיקה כללית ולא היה לו כלום והוא אמר להפריד אותו משאר התוכים ולחכות שבועיים ולראות מה איתו היום הסתכלתי עליו והוא ניהיה ממש גרוע מלא נוצות חסרות לו והוא ניהיה כזה משהו מוזר איתו אבל ההתנגות שלו בסדר ממש שראיתי אותו המצב שלו על הפנים

תיקח אותו לוטרינר שיאבחן את המחלה
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: מחלת מקור והנוצות
נשמע לא טוב. אתה חייב לקחת אותו לוטרינר מתמחה בתוכים שיאבחן אם זו אכן המחלה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
עכשיו ואם הוא באמת חולה במחלה הזאת הוא היה בכלוב של הקקדו שלי ולפני שהבאתי את הקקדו שטפתי את הכלוב טוב מאוד עם הקונומיקה וסבון אחרי זה וגם את הכלי אוכל זה לא מעביר נכון.!"?
למה קראתי שזה יכול להעביר בקערות של המים והאוכל שלהם את המחלה
למה קראתי שזה יכול להעביר בקערות של המים והאוכל שלהם את המחלה

אם שטפת טוב באקונומיקה הסיכוי קטן,כלי נירוסטה אפשר ממש לטבול באקונומיקה לצורך חיטוי.
הסיכוי גדל כשהתוכי היה במחיצת תוכים אחרים אצלך שיתכן נושאים את המחלה אך אין סיפטומים שלה.
הסיכוי גדל יותר אם אתה בא עימו במגע ולא רוחץ ידיים היטב ומחליף בגדים אפילו כשאתה עובר לתוכים אחרים.
הסיכוי גדל כשהתוכי היה במחיצת תוכים אחרים אצלך שיתכן נושאים את המחלה אך אין סיפטומים שלה.
הסיכוי גדל יותר אם אתה בא עימו במגע ולא רוחץ ידיים היטב ומחליף בגדים אפילו כשאתה עובר לתוכים אחרים.