ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אלו מאכלים גורמים למוות לתוכים
מנהל: מפקחים
אלו מאכלים גורמים למוות לתוכים
מה הדברים שגורמים לתוכי למות יותר מהר מה כדי לתת לו והאים כדי לתת לו לחם?
מחכה לתשובה!
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 24 אוגוסט 2009 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: נערכה כותרת
סיבה: נערכה כותרת
Re: מוות מהיר יותר לתוכים
שאלה שלך נשאלה ככה כאילו אתה רוצה לגרום לתוכי למות
ישנם מזונות מוגדרים כמזונות רעילים שחל איסור להאכיל בהם את התוכי לדוגמה:
אבוקדו,מוצרים המכילים קפאין,מזונות המכילים אלכוהול ועוד,לעומת זאת ישנם מזונות שלאורך זמן יפגעו בבריאות התוכי ויקצרו את חייו ולעיתים משמעותית והרשימה ארוכה.
לכל תוכי יש להתאים את המזון ולדאוג שיהיה מאוזן ככל שניתן ויכיל את כל אבות המזון.
לחם אינו מזון לתוכים ומכיל רכיבים אסורים (לפחות רוב סוגי הלחם).
אבוקדו,מוצרים המכילים קפאין,מזונות המכילים אלכוהול ועוד,לעומת זאת ישנם מזונות שלאורך זמן יפגעו בבריאות התוכי ויקצרו את חייו ולעיתים משמעותית והרשימה ארוכה.
לכל תוכי יש להתאים את המזון ולדאוג שיהיה מאוזן ככל שניתן ויכיל את כל אבות המזון.
לחם אינו מזון לתוכים ומכיל רכיבים אסורים (לפחות רוב סוגי הלחם).
חח באמת זה נשמע כאילו אתה מנסה להרוג את התוכי..
הדברים שיהרגו לך את התוכי(זאת אומרת יזיקו לתוכי הם):עגבניה אבוקדו שוקולד ועוד הרבה דברים שאני לא זוכר איזה זה כתוב אבל אני מאמין שעוד מעט ישלחו לך את הרשימה המלאה..
אבל בעיקרון כולם ימליצו לך את האוכל הבסיסי(עם קוקטיילים או תוכונים או תוכים קטנים תערובת מיוחדת לסוג תוכי)ועם זה תוכי גדול בינוני זה כופתיות..זה המזון הבסיסי שמהווה כ 80 אחוז מהתזונה של התוכי..ב20 אחוז האחרים אתה צריך ירקות והשריה..
בהצלחה..ואל תהרוג את התוכי
לגבי הלחם הוא מכיל חומרים שלא יהרגו לך את התוכי מהר אבל הם מכילים חומרים לא בריאים לתוכי (אני יודע שמלח)וזה יהרוג אותו אחרי כמה זמן בקיצור אסור
הדברים שיהרגו לך את התוכי(זאת אומרת יזיקו לתוכי הם):עגבניה אבוקדו שוקולד ועוד הרבה דברים שאני לא זוכר איזה זה כתוב אבל אני מאמין שעוד מעט ישלחו לך את הרשימה המלאה..
אבל בעיקרון כולם ימליצו לך את האוכל הבסיסי(עם קוקטיילים או תוכונים או תוכים קטנים תערובת מיוחדת לסוג תוכי)ועם זה תוכי גדול בינוני זה כופתיות..זה המזון הבסיסי שמהווה כ 80 אחוז מהתזונה של התוכי..ב20 אחוז האחרים אתה צריך ירקות והשריה..
בהצלחה..ואל תהרוג את התוכי
לגבי הלחם הוא מכיל חומרים שלא יהרגו לך את התוכי מהר אבל הם מכילים חומרים לא בריאים לתוכי (אני יודע שמלח)וזה יהרוג אותו אחרי כמה זמן בקיצור אסור
מה אתה בסדר? בחיים לא !אני פשוט רוצה לדעת יותר כי היה כתוב שבחוץ תוכים חיים יותר אז אני מנסה לעשות הכול כדי שיחיה יותר!
התוכי שלי קוקושה אוהבת מאוד לאכול עפרונות אני מוציא את החוד ואת המחק אבל לא בטוחה שזה בריא לה האים כדיי לה לתת?זה מסוכן?
היה כתוב באתר של עופר שבשר מבושל זה בריא לא יודעת למה זה נכון

אני פוחדת לתת לה אז תענו לי בבקשה
היה כתוב באתר של עופר שבשר מבושל זה בריא לא יודעת למה זה נכון

אני פוחדת לתת לה אז תענו לי בבקשה
Re: אלו מאכלים גורמים למוות לתוכים
אם את פוחדת לתת לה משהוא אז פשוט אל תתני,לא יקרה לה נזק אם לא תתני מאכלים שאת לא בטוחה האם הם טובים או לא.
עפרונות יכולים בהחלט להזיק לתוכי.
מה התוכי שלך אוכל בדרך כלל?
עפרונות יכולים בהחלט להזיק לתוכי.
מה התוכי שלך אוכל בדרך כלל?