ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
[סקר] אקלקטוס - זכר או נקבה ?
מנהל: מפקחים
Re: [סקר] אקלקטוס - זכר או נקבה ?
עשיתי זכר אבל זה תלוי
שניהם חמודים ברמות מיטורפות!!
הזכר לדעתי יותר חמוד ומתוק אבל זה תלוי ברמת ההחתמה
בנקבה אותו דבר בדיוק
שניהם חמודים ברמות מיטורפות!!
הזכר לדעתי יותר חמוד ומתוק אבל זה תלוי ברמת ההחתמה
בנקבה אותו דבר בדיוק
זכר אך ורק בגלל היופי.
באופי אני אוהבת את שניהם אני פשוט מתה על הסוג הזה.
באופי אני אוהבת את שניהם אני פשוט מתה על הסוג הזה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני יכול להגיד לך בתור מי שיש לו נקבה ולא היה לו זכר. אני מאוהב במה שיש לי. היא מטיילת פה עכשיו על השולחן.. היא כזה יצור סקרן ואוהב.. אני לא מפסיק ללטף אותה, אני מתחרפן מצחוק מהמילמולים שלה. חודש הבא כבר אפשר יהיה לפרסם אותה למכירה ואני נושך את הלשון בגלל זה. כל מפגש איתה זה חוויה חדשה והיא כזאת י-פ-ה, הצבעים שלה פשוט מהממים...
הכי מצחיק כשהיא נתקפת אנרגיה, היא מתחילה לקפוץ.. כמו ציפורי דרור רק במשקל כבד .. עם כל הגודל שלה..
והיא למדה כבר לתת נשיקה, וזה מאד מפחיד יצור עם מקור כזה שבא אליך לנשיקה, אבל אני נזהר ועובד איתה יפה על זה.
הנה תמונה שלה מאתמול אחרי האכלה, כולה ג'יפה...
הכי מצחיק כשהיא נתקפת אנרגיה, היא מתחילה לקפוץ.. כמו ציפורי דרור רק במשקל כבד .. עם כל הגודל שלה..
והיא למדה כבר לתת נשיקה, וזה מאד מפחיד יצור עם מקור כזה שבא אליך לנשיקה, אבל אני נזהר ועובד איתה יפה על זה.
הנה תמונה שלה מאתמול אחרי האכלה, כולה ג'יפה...

לדעתי זכר יותר יפה ופחות מרעיש לפי מה ששמעתי...
בוגי, הזכרים יותר קולניים מהנקבות. בגלל זה הם גם נחשבים דברנים יותר טובים.

תודה לכולם, דיויד מאוד נהנתי לקרוא את התגובה שלך והנקבה פשוט מדהימה.

אני גם הצבעתי זכר אבל אני חושבת שהנקבה מאוד יפההה אבל הנקבה תוקפנית יותר מהזכר 

מיכל,
זאת עוד טעות מאד נפוצה וחבל. הנקבות בהחלט לא תוקפניות - הסוג עצמו לא נחשב תוקפני בכלליות.
ההתייחסות אליהן ככאלה התחילה כתוצאה מכך שאנשים שניסו לחבר בין זוגות נתקלו בתוקפנות של נקבה כלפיי הזכר. זה קרה בעיקר כשהתהליך לא נעשה כמו שצריך. הן מאד עצמאיות וטרטוריאליות - אבל - ההתנהגות הזאת באה ליידי ביטוי בעיקר כשהן חלק מזוג (פראיות) ובהאכלת יד באופן שאינו שונה מכל סוג של תוכי אחר בשלביי ההתבגרות.
בדיקה זריזה בפורומים של אקלקטוסים בארה"ב ותביני ששם ה-"סטיגמה" הזאת בכלל לא מקושרת אליהן. אם היא באמת הייתה נכונה, סביר להניח שבשלב מסוים היו מוותרים על אקלקטוסים לגמרי כיוון שאתה לא יכול לשלוט על אם יוצא לך זכר או נקבה ובסופו של דבר אנשים באמת לא היו קונים אותן יותר. בפועל את רואה שלא בארץ ולא בחו"ל זה לא המצב.
זאת עוד טעות מאד נפוצה וחבל. הנקבות בהחלט לא תוקפניות - הסוג עצמו לא נחשב תוקפני בכלליות.
ההתייחסות אליהן ככאלה התחילה כתוצאה מכך שאנשים שניסו לחבר בין זוגות נתקלו בתוקפנות של נקבה כלפיי הזכר. זה קרה בעיקר כשהתהליך לא נעשה כמו שצריך. הן מאד עצמאיות וטרטוריאליות - אבל - ההתנהגות הזאת באה ליידי ביטוי בעיקר כשהן חלק מזוג (פראיות) ובהאכלת יד באופן שאינו שונה מכל סוג של תוכי אחר בשלביי ההתבגרות.
בדיקה זריזה בפורומים של אקלקטוסים בארה"ב ותביני ששם ה-"סטיגמה" הזאת בכלל לא מקושרת אליהן. אם היא באמת הייתה נכונה, סביר להניח שבשלב מסוים היו מוותרים על אקלקטוסים לגמרי כיוון שאתה לא יכול לשלוט על אם יוצא לך זכר או נקבה ובסופו של דבר אנשים באמת לא היו קונים אותן יותר. בפועל את רואה שלא בארץ ולא בחו"ל זה לא המצב.

- מתניה שניידר
- בקיעה