הכוונה לתוכי שאוכל כופתיות. יש המון סתירות בנושא יש כאלה שטוענים שהג'אקו חסרי סידן ולכן חייבים ויש כאלה שטוענים שבכופתיות יש סידן ולא צריך.
מה אתם ממליצים?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אבן גיר / סבידה לג'אקו האם זה חובה?
מנהל: מפקחים
Re: אבן גיר / סבידה לג'אקו האם זה חובה?
אתה צודק, ישנן סתירות רבות ודעות שונות, מצד אחד נאמר שהג'אקו הוא תוכי שעלול לסבול ממחסור בסידן ולעומת זאת ישנם מקומות
בהם נכתב שעודף סידן עלול לגרום לנזק .
אני אומר לך מה אני עושה באופן אישי .אני לוקח סבידה ומחלק אותה לארבע חתיכות ,לכל זוג שם רבע סבידה פעם בשלושה שבועות עד חודש.
התוכים ניזונים מכופתיות כבסיס מעט תערובת מעט ירק/פרי (גם לא על בסיס יום יומי ) וזהו.
עד היום לא ראיתי או צפיתי בבעיות שנובעות מחוסר סידן גם לא אצל הזוגות כך שאני חושב שאני פועל היטב.
פשוט לא מגזים בכלום.
בהם נכתב שעודף סידן עלול לגרום לנזק .
אני אומר לך מה אני עושה באופן אישי .אני לוקח סבידה ומחלק אותה לארבע חתיכות ,לכל זוג שם רבע סבידה פעם בשלושה שבועות עד חודש.
התוכים ניזונים מכופתיות כבסיס מעט תערובת מעט ירק/פרי (גם לא על בסיס יום יומי ) וזהו.
עד היום לא ראיתי או צפיתי בבעיות שנובעות מחוסר סידן גם לא אצל הזוגות כך שאני חושב שאני פועל היטב.
פשוט לא מגזים בכלום.
מישהו יכול להסביר מה זה סבידה?
פדרבוש נולד ב 15 באוקטובר 2011
נקנה ב 1 במרץ 2012
נקנה ב 1 במרץ 2012
עצם של דינון
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
סבידה הינה עצם דיונון אשר מכילה הרבה מאוד סידן, היתרון שלה על פני אבני גיר מעובדים שהיא טבעית ואין בה חומרים מיותרים
שמכניסים לאבני הגיר.
Re: בית הגידול של משפחת זהבי
שמכניסים לאבני הגיר.
Re: בית הגידול של משפחת זהבי