ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יכולים להישאר יממה בלי דיסה?
מנהל: מפקחים
יכולים להישאר יממה בלי דיסה?
יש משהו שמטריד אותי...
ביום רביעי הקרוב בצהריים אני אצא לטיול מהצבא עד חמישי אחה"צ בערך..
השאלה שלי האם הגוזלים שלי (הקוקטיילים) שהם כבר בני 7 שבועות בערך, יוכלו לשרוד את היממה הזו בלי דייסה??
(בכלוב יש להם בכל מקרה אוכל ומים זמינים תמיד!)
הם כרגע בגמילה, מקבלים דיסה בוקר וערב כשלפעמים אחרי כמה מל' הם נועלים את המקור ולא רוצים יותר לאכול (חוץ מאחד שכל הזמן רוצה דיסה ורק לאחרונה התחיל להפחית קצת..) הם אוכלים תערובת.
יש לי את האופציה של להשאיר אותם אצל מגדל לבייביסטר אבל זה די מסבך לי את העיניינים....(נסיעה מהצפון לחולון וחזרה, ואז אחרי הטיול-בצפון- שוב לחולון וחזרה...ועם התיק הגדול וכל זה...)
בכל מקרה בשום אופן אני לא אפעל "לפי מה שנוח לי" ואני אעשה מה שצריך ומותר.. לכן אני מבררת מראש.
תודה.
י
ביום רביעי הקרוב בצהריים אני אצא לטיול מהצבא עד חמישי אחה"צ בערך..
השאלה שלי האם הגוזלים שלי (הקוקטיילים) שהם כבר בני 7 שבועות בערך, יוכלו לשרוד את היממה הזו בלי דייסה??
(בכלוב יש להם בכל מקרה אוכל ומים זמינים תמיד!)
הם כרגע בגמילה, מקבלים דיסה בוקר וערב כשלפעמים אחרי כמה מל' הם נועלים את המקור ולא רוצים יותר לאכול (חוץ מאחד שכל הזמן רוצה דיסה ורק לאחרונה התחיל להפחית קצת..) הם אוכלים תערובת.
יש לי את האופציה של להשאיר אותם אצל מגדל לבייביסטר אבל זה די מסבך לי את העיניינים....(נסיעה מהצפון לחולון וחזרה, ואז אחרי הטיול-בצפון- שוב לחולון וחזרה...ועם התיק הגדול וכל זה...)
בכל מקרה בשום אופן אני לא אפעל "לפי מה שנוח לי" ואני אעשה מה שצריך ומותר.. לכן אני מבררת מראש.
תודה.
י

- vnbvk
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים
- שם פרטי:: אסף
- איש קשר:
Re: יכולים להישאר יממה בלי דיסה?
אם הקוקטיילים כבר התחילו לאכול זה לא צריך להיות בעיה , תיתני לאחד ההורים מטלה לתת פירות וירקות באותו היום בנוסף לתערובת שבכלוב .
את מדברת על 24 שעות כמעט אם הבנתי נכון...לא נכון לעשות כך , אם הם אוכלים באופן עצמאי אך עדיין תלויים מעט בדייסה עוד ניחא אבל
גוזלים שלא אוכלים באופן עצמאי ולזמן כל כך ארוך..
.
תנסי למצוא סידור אצל מגדל ליממה הזאת בסביבתך הקרובה .
גוזלים שלא אוכלים באופן עצמאי ולזמן כל כך ארוך..
.תנסי למצוא סידור אצל מגדל ליממה הזאת בסביבתך הקרובה .
- vnbvk
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים
- שם פרטי:: אסף
- איש קשר:
למשך יום שלם להשאיר פירות זה לא הכי בריא יכולים להיצטבר חידקים .
אולי תבקשי מחברה טובה שבסביבתך לשים אוכל
אולי תבקשי מחברה טובה שבסביבתך לשים אוכל
אוקיי הבנתי, אז הכי טוב שאני אתן אותם לבייביסיטר אצל מגדל פה בחולון.תודה רבה!

הכי טוב, מדובר בהרבה מאוד שעות, בהצלחה וטיול נעים , שימרי על עצמך.
בהצלחה, הכי טוב שתתני אותם למשה, אחלה בנאדם מהיכרות אישית.
משה הוא כרגע בתכנון, ואם הוא לא יוכל בסוף אז דיברתי עם יהודה גבריאל מהפורום שגם עליו אני סומכת. (: