קודם כל יש לי זוג פרסונטות והם לא יוצאים מהבית הטלה ז"א פעם ב וישר חוזרים שאני רואה אותם (פעם זה לא היה ככה) וגם אבא שלי אמר לי שהוא רואה תוכי אחד עם בטן מלאה יש מצב להיריון?
דבר שני יש לי 6 תוכונים ו2 מהם מוזרים אני שם תמונות פה אתם יכולים להגיד לי מה יש להם
זה אחד
וזה השני
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכון חולה?
מנהל: מפקחים
Re: תוכון חולה?
התוכים שלך חולים ועליך לקחתם לבדיקה וטרינרית, מדובר בפטריה או טפילים וזה מצריך בדיקה ואולי טיפול אנטיביוטי.
אני מציע שתפריד את התוכונים שנראים כך מיד משאר התוכים על מנת למנוע הדבקה.
ראיתי שפתחת אשכול דומה בפורום מענה מקצועי לד"ר גדי שרביט ואני אשאיר אותו על מנת שתקבל מענה גם ממנו.
בכל מקרה אין ספק שמדובר בבעייה ולא במשהו טבעי ובסדר.
אני מציע שתפריד את התוכונים שנראים כך מיד משאר התוכים על מנת למנוע הדבקה.
ראיתי שפתחת אשכול דומה בפורום מענה מקצועי לד"ר גדי שרביט ואני אשאיר אותו על מנת שתקבל מענה גם ממנו.
בכל מקרה אין ספק שמדובר בבעייה ולא במשהו טבעי ובסדר.
כמה כסף הוטרינר ייקח?
וממה זה יכול להיות
וש לי רק כלוב אחד לשים את 2 התוכים בכלוב אחד? או שרצוי ב2
וממה זה יכול להיות
וש לי רק כלוב אחד לשים את 2 התוכים בכלוב אחד? או שרצוי ב2
אין לי מושג כמה הוטרינר יקח אתה יכול להתקשר לוטרינר הקרוב למקום מגוריך ולהתייעץ עימו.
אתה יעול להעביר את שניהם לכלוב אחד .
לגבי הפרסונטות זה טבעי, הם משתמשים בתא הטלה גם כמסתור וגם להטלה כך שקשה לעיתים לקבוע בדיוק מה קורה.
אתה יעול להעביר את שניהם לכלוב אחד .
לגבי הפרסונטות זה טבעי, הם משתמשים בתא הטלה גם כמסתור וגם להטלה כך שקשה לעיתים לקבוע בדיוק מה קורה.